Ongevallen

“Een ongeluk zit in een klein hoekje” 
Wolfskamer Wintersport doet er dan ook alles aan om ongelukken op de banen te voorkomen. Skiën en snowboarden is per slot van rekening pure fun. Elk ongeval is er één te veel!

Toch vinden er helaas ieder jaar ongevallen plaats op de banen. Bepaalde ongevallen kunnen toegeschreven worden aan onvoorziene omstandigheden, het materiaal en andere weer aan het gedrag van de beoefenaren: onervarenheid, eigenwijs en overschatting van eigen kunnen.

Melding en registratie ongevallen: 
In de Arbo-wet staat dat ongevallen moeten worden gemeld en geregistreerd. Per incident moet een ongevallen registratieformulier ingevuld worden.

Ongevallenmelding: 
Indien u op de skiclub betrokken bent geraakt bij een ongeval waarbij letsel is ontstaan dan verzoeken wij u vriendelijk het Ongevallen registratieformulier in te vullen. Dit formulier kunt u verkrijgen bij de receptie van de skiclub of downloaden op deze website. Deze kunt u na invullen als volgt retourneren:

Afgeven bij de balie van Wolfskamer Wintersport of  inscannen (i.v.m. uw handtekening) en mailen naar leden@wolfskamer.nl
Opsturen naar:     
Wolfskmaer Wintersport                      
T.a.v. de ledenadministratie                          
Postbus 389                          
1270 AJ Huizen

Wij wensen u veilige afdalingen en danken u voor uw bijdrage om onze banen nog veiliger te maken!