.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Skileraar(es) gezocht

Kom jij werken bij de grootste borstelbaan van Nederland?
Wij zijn op zoek naar een topper van een skileraar(es) en een snowboard leraar.

Ons seizoen loopt van september t/m maart
Interne scholing, lerarentraining en coaching behoren tot onze standaard

Voel je je aangesproken en wil je je ski/snowboard kunsten overbrengen aan anderen, neem dan snel contact op met:
[email protected]
[email protected]

Leave a Reply