.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Jeugd Veilig Actief-erkenning voor Wolfskamer Wintersport

Met haar vermoedelijk laatste publieke optreden plakte demissionair wethouder Sport en Jeugd Marianne Verhage (CU/SGP) van de Gemeente Huizen dinsdag 29 mei een grote campagne sticker op de voordeur van het Wolfskamer Winstersport clubgebouw.

Het was de officiële Jeugd Veilig Actief- erkenning voor de populaire wintersportclub in Huizen. De wethouder genoot zichtbaar tijdens deze afronding van de campagne binnen de club.

De campagne, geïnitieerd door Sportplatform en de gemeente Huizen, richt zich op het bevorderen van een veilig klimaat voor kinderen in sportorganisaties. De campagne beoogt de kans op misstanden als discriminatie, pesten, seksueel overschrijdend gedrag en drugsgebruik in de sportomgeving te minimaliseren.

Wolfskamer Wintersport heeft naast een groot aantal maatregelen om dergelijke misstanden te voorkomen vooral gewerkt aan een gezamenlijk bewustzijn bij medewerkers, vrijwilligers en clubleden. De grote sticker op de voordeur is een symbool van de kindgerichtheid die de club met verve nastreeft.

In het après ski café werd nog uitgebreid en enthousiast met de wethouder van gedachten gewisseld. Volgende week neemt Marianne Verhage afscheid van haar rol als wethouder om plaats te maken voor het nieuwe college van de gemeente Huizen.

Wintersport vereniging Wolfskamer is trots op de erkenning.