.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Wethouder Roland Boom opent nieuwe attractie bij Wolfskamer Wintersport

Afgelopen weekend vonden bij Wolfskamer Wintersport in Huizen de open dagen plaats.
Noviteit tijdens deze druk bezochte dagen was het off-piste bospad, dat werd geopend door
de wethouder van o.a. sport en recreatie, Roland Boom.

 

Afgelopen weekend vonden bij Wolfskamer Wintersport in Huizen de open dagen plaats. Noviteit tijdens deze druk bezochte dagen was het off-piste bospad, dat werd geopend door de wethouder van o.a. sport en recreatie, Roland Boom.

Ronald van der Zande ,directeur van Wolfskamer Wintersport, heette Roland Boom van harte welkom en gaf aan blij te zijn met zijn komst. Wolfskamer Wintersport is een dynamische sportvereniging die actief naar buiten treedt door o.a. de samenwerking met het Sportplatform Huizen. Ieder jaar voert de vereniging vernieuwingen door aan de 10.000 m2 skibanen. Deze zomer  is er een spannende “off piste” bospadafdaling  aangelegd.  Roderik Sillevis is de architect en ook bouwer hiervan. Het is speciaal gemaakt voor kinderen om het spelen en het avontuur tijdens en na skilessen te bevorderen.

Roland Boom gaf aan  het geweldig te vinden dat  kinderen het bospad zo leuk vinden, alleen wordt hij er eigenlijk verdrietig van dat hij zelf het niet meer durft om eraf te skiën. Hij heeft vroeger ook leren skiën bij Wolfskamer Wintersport en hij is erg blij dat de kinderen nu kunnen genieten van zo’n avontuurlijk bospad. De wethouder is trots op mensen zoals Roderik die een

waardevolle bijdrage leveren om dingen leuker en beter te maken in Huizen.

De officiële  handeling om het bospad te openen gebeurde  door middel van het doorknippen van het rode lint. Hiervoor riep de wethouder de hulp in van de kleinste wedstrijdskiër uit het Wolfskamer Alpineteam, de 7-jarige Mattia Abbas. Samen knipten ze het rode lint door en zo werd  het bospad officieel geopend. Met groot enthousiasme en onder een confettiregen gingen de jonge  wedstrijdskiërs  het bospad af, waarmee dit stukje piste nu  echt in gebruik is genomen.