.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

8 september, start van het nieuwe skischool seizoen

Het was een warme zomer en daar hebben we van genoten. De onderhoudsploeg van Wolfskamer Wintersport heeft in de afgelopen drie maanden zeer hard gewerkt. Alle banen zijn weer van een frisse toplaag voorzien, er was veel schilderwerk, het après ski terras is uitgebreid en als noviteit is het off-piste bospad gemaakt. Deze avontuurlijke afdaling is zaterdag 1 september officieel geopend door de Huizense wethouder Roland Boom. Het seizoen kan beginnen.

Staf, leraren en trainers van Wolfskamer Wintersport verheugen zich er al een tijdje op, de start aanstaande zaterdag 8 september van het nieuwe skischool seizoen. Na een zomer lang voorbereiding willen we nu graag “de baan op”. Zo hebben de leraren, onder leiding van de skischoolstaf (Ruud Kalsbeek, Laurens de Jong, Roderik Sillevis en Margit Ramselaar) een stevige training gehad met als basis een vernieuwd methodenboek, dat in de zomer is ontwikkeld. We willen de beste skischool van Nederland zijn en die ambitie leidt tot voortdurende ontwikkeling van onze aanpak en van de competenties van onze leraren.Maar ook alles om het lessen heen moet gericht zijn op het plezier en de beleving van onze leden/klanten. De website, het inschrijven als lid, het après ski café, de verhuurski’s en vele zaken meer zijn verbeterd en vaak op een nieuwe leest gezet.

Wolfskamer Wintersport verheugt zich op een sprankelend nieuw seizoen. De gestage groei van het ledenaantal vatten we op als een beloning van de weg die we ingeslagen zijn.

Onze partners Vos Wintersport, met de skischop op ons terrein en de landelijke keten Daka , “als het om sport gaat”, met als sterke merken Atomic en Salomon zullen er alles aan doen om je goed beslagen “in de sneeuw“ te laten komen.

Wij wensen onze leden een fijn seizoen met uitdagende lessen, leuke vrij ski-momenten, plezier voor de kinderen, onder andere op het off-piste bospad en een genoeglijk samenzijn in het après ski café.