.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Feest bij onze sponsorpartner DAKA Amersfoort


 
17 & 18 november is het weer ski & snowboard event, het leukste wintersport retail event van het jaar!

Wees aanwezig bij de presentatie van de nieuwste collecties en geniet van een dag vol entertainment met onder andere:
 
> Animatie voor kids
> Ontmoet de merken
> Een gratis hapje en drankje
> Ski gebied informatie
 
Ga eens kijken bij DAKA in Amersfoort,

Langestraat 111-115; 3811 AD Amersfoort ; 033-4618996