.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Let op! Momenteel zijn onze openingstijden aangepast.

Op 9 en 10 december zijn wij niet geopend voor vrijskiën i.v.m. evenementen. Vanaf 10 december t/m 4 januari zijn wij op andere tijden geopend, zie onderstaand ook de openingstijden van het après ski café.

Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden Après ski café