.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Speciaal Olympics Nationaalevent een groot succes

G-ski-special-olympics

Afgelopen zondag was het zo ver. Uit heel Nederland kwamen wedstrijdskiërs met een verstandelijke beperking naar Wolfkamer Wintersport in Huizen voor deelname aan de Nationale wedstrijd van Special Olympics. De Flame of Hope fakkel werd na een rondloop door Huizen onder begeleiding van politie en brandweer naar de skibaan gebracht. Daar werd het vuur voor deze wedstrijd ontstoken.

Deelnemen is belangrijker dan winnen, is het motto. Maar toch waren de sportofficials van de NSkiV bond aanwezig om het verloop van de strijd nauwlettend in de gaten te houden. Het was schitterend weer en de bezoekers genoten van de leuke wedstrijden, de vrolijke sfeer en de goede organisatie van het event. De zon deed enthousiast mee. En in de verschillende klassen voor skiën en snowboarden werd stevig gestreden.

Na de lunch waren er diverse slalomraces, tot slot gevold door de paralelslalom. Winnares bij de dames 1 werd Louise Dijkstra en bij de Heren 1 Rogier Blaas.

Aan het eind van de dag was het burgemeester Sicko Heldoorn die de winnaars van de paralelslalom huldigde en ook de verloting leidde van de mooie brillen en helmen van sponsor Bollé.

Als het aan Special Olympics Nederland ligt vindt deze wedstrijd ieder jaar in Huizen plaats.