.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Klaar voor de 2de seizoenshelft? schrijf je nu in voor module 2

november 4.4

Klaar voor de 2de seizoenshelft?
Schrijf je nu in voor module 2

 De meesten doen het, het boeken van een volledige seizoenscursus van begin september tot eind maart. Maar feitelijk bestaat een seizoenscursus uit twee modules. De eerste loopt van september tot het kerstreces. De focus daarbij ligt op het verwerven van de basisvaardigheden in het skiën. De tweede module loopt van Oud & Nieuw tot eind maart en is meer gericht op de complete skibeweging en het skiën in de praktijk .

Als je slechts module 1 genomen hebt, is het nu het moment om module 2 te boeken. Je kunt nu nog ingeroosterd worden in de klassen en lestijden naar keuze.

      SCHRIJF JE NU IN VOOR MODULE 2

We hebben geluk dat we ondanks de pandemie qua skiën niks te kort hoeven te komen. De wijze waarop we het lessen Corna-proof hebben ingericht krijgt alom respect en bij de overheden de bereidheid verregaand met onze wensen mee te denken. Feitelijk missen we de Après-ski, maar verder komen we op de hellingen en in de lessen niets tekort. Het onderlinge plezier, de kwaliteit van de lessen en leraren en vooral ook het zorgeloze sporten op de Wolfskamer hellingen.

Laat  de kans niet voorbij gaan om nog een paar maanden te genieten van de lessen. En voor het geld hoef je het niet te laten. We blijken nog altijd goedkoper dan het tennissen en hockeyen.

Wat moet je doen?
Bel een dezer dagen de receptie en schrijf je in voor module 2. Je kunt ook langs gaan bij de receptie en samen met degene die de roosters maakt kijken welke cursusgroep of welke lestijd je het beste uitkomt. Vroeg boekers hebben een voordeel………..”wie het eerst komt, het eerst maalt.”

4.4

 

Gezond skiën en genieten bij Wolfskamer Wintersport in Huizen!

 

Wij gaan gewoon door met onze sport

De corona maatregelen en het skiën 

Actualiteit sinds 14 oktober

Wij hebben geluk met onze sport, in deze tijd.

Dit is de situatie,

  • We sporten in de buitenlucht en dat is gunstig,
  • We staan op latten, waardoor de anderhalve meter goed te handhaven is. Een mondkapje of buff wordt aanbevolen.
  • Kinderen en jeugd tot 18 jaar mogen sowieso bij ons skiën.
  • Ouderen vooralsnog ook, omdat we geen groepssport zijn en individueel de helling afgaan. De lessen zijn hier op aangepast.
  • Begeleiders /ouders mogen slechts tot aan ons buitenhek meekomen, met uitzondering van de kinderen tot 10 jaar. Daar mogen de ouders nog even helpen met aantrekken van schoenen onder de open tent, om daarna te vertrekken.
  • Voor begeleiders die moeten wachten is er in het weekend de mogelijkheid om bij ons “coffee to go”-tentje een koffie, thee of soep mee te nemen evenals een broodje.
  • Ook de wedstrijdsport gaat door, qua trainen, maar de wedstrijden zijn afgelast.
  • Onze medewerkers zijn getraind in het begeleiden bij de Corona maatregelen. Help ze bij hun handhavingstaak.