.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

De 10 geboden

De 10 geboden van Wolfskamer Wintersport

1. Skimateriaal uitzoeken

Kies allereerst de juiste lengte van uw ski’s en skistokken of snowboard. Jouw lichaamslengte vormt hierbij het uitgangspunt. Wij helpen je graag hiermee!
Het afstellen van de bindingen wordt door de afstellers gedaan. Laat de bindingen niet te strak afstellen en controleer altijd de werking hiervan.
Tijdens het skiën of snowboarden draag je altijd handschoenen.

2. Verlaten van het clubhuis

Pas op dat je geen anderen afschrikt met jouw ski’s en skistokken of snowboard. Het clubhuis graag schoon en heel houden.

3. Het aandoen van de ski’s

Aan de onderzijde van de baan op de mat daar trek je de ski’s aan. Kies altijd de baan die bij jouw niveau past. Baan 1 en 6 is voor beginners, baan 2, 4 en 5 voor gevorderden en baan 3 en 7 is voor ver gevorderden.

4. Gebruik van de lift

Let er vooral bij drukte op dat jouw ski’s of snowboard geen sta-in-de-weg vormen voor andere skiërs / snowboarders. Bij de lift aangekomen kijk eerst even naar boven. Valt er iemand uit de lift, druk dan direct op de rode stopknop en wacht met aanzetten van de lift tot de skiër of snowboarder weer in de lift staat. Pak de liftkabel ongeveer 1 meter voor de beugel vast. De beugel komt in de rug en je gaat in het liftspoor naar boven.

5. Lift uitstappen

Op het plateau aangekomen laat je de kabel los en stap je direct schuin weg. Zo maak je direct plaats voor de volgende skiër in de lift.

6. Het hoogste punt

Indien je van het weidse uitzicht wilt genieten of een praatje met jouw buurman of buurvrouw wilt maken, doe dit dan bij voorkeur achter op het plateau. Daar sta je niemand in de weg.

7. Naar beneden

En dan is het zover, je ziet de steile helling en roept: “Moet ik hier vanaf?” Jazeker! Eerst kijk je of de baan vrij is. Wil er toevallig iemand op hetzelfde moment naar beneden gaan, blijf dan zo min mogelijk onderweg staan. Moet je een noodstop maken, ga dan altijd naar de zijkant van de skibaan.

8. Uitloop

Maak na de afdaling de uitloop vrij en stel je bij drukte op in rijen van twee voor de lift.

9. Ski’s, stokken of snowboard

Als je een rustpauze inlast, laat dan geen materiaal onder aan de baan liggen. We beschikken buiten over speciaal hiervoor bestemde rekken.

10. Après Ski

Het materiaal breng je na het skiën / snowboarden natuurlijk terug naar de stalling en je plaatst het in de rekken. Wat is er mooier om daarna in ons clubhuis of op het terras na te genieten bij onze après ski café!

Hou je aan de 10 geboden van Wolfskamer Wintersport. Deze regels zijn voor de veiligheid op onze skibaan zodat iedereen veilig kan skiën.

 

Heb je een vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in.