.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Het Ouder-Kind Spektakel in januari

Bij Wolfskamer Wintersport is er altijd iets leuks te beleven voor jong en oud! Ook nu weer een evenement waar het woord “samen” centraal staat. Samen het plezier van het skiën beleven op een speelse en competitieve manier, waarbij “ouderwetse kneuterigheid” het motto is.

Ouder en kind vormen een team dat samen bij dit evenement aan een aantal skiënde en niet skiënde activiteiten deelneemt en op die manier zoveel mogelijk punten verzamelt.

Gegevens, 

  • Kinderen vanaf 6 jaar die zelfstandig en veilig van baan 2 af kunnen skiën (niveau 1b/ 2a).
  • Voor het OKS wordt er ingeschreven in teams van 2 personen, bestaande uit een kinden een volwassene. Dit kan vader/moeder/opa/oma/oom/tante of andere volwassene zijn.
  • De deelnemers zullen een slalom op tijd op baan 2 skiën, behendigheidstestjes op baan 1 doen en diverse spellen spelen in de stijl van het thema op de Wolfskamer Plaza.
  • Daarnaast wordt er een stoelendans georganiseerd, waarbij met name de ouders meestal zeer fanatiek zijn!
  • Voor alle kinderen is er een herinnering en er zijn diverse prijzen te verdienen in verschillende categorieën. Het is zeker niet gezegd dat het snelste of best skiënde team wint.
  • Het is de bedoeling dat de teams zo veel mogelijk verkleed komen. Hier hebben wij de originaliteitprijs voor in het leven geroepen.

Wanneer

  • Zaterdag 18 januari 2020 17.30u en 20.30u
  • Zaterdag 25 januari 2020 17.30u en 20.30u

Inschrijven:

Bij de receptie onder vermelding van naam, leeftijd, skiniveau, mailadres. Voorkeursavond is aan te geven. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 1 week van tevoren. Het inschrijfgeld is € 2.50 per deelnemer.