VOLGEND WEEKEND DE OPEN DAGEN: LEVENDIGE START VAN HET NIEUWE SEIZOEN

We doen het al jaren, maar we worden er ook steeds enthousiaster over: de opening van het nieuwe seizoen met zowel op zaterdag als op zondag een Open Dag. Dit jaar willen we graag dat vele clubleden naar de Open Dagen komen om ook gebruik te maken van de mogelijkheid van vrij skiën. De warming up voor het seizoen. Met name banen 4 en 7 in de nieuwe opzet zullen bijdragen  aan skiplezier. Ook worden er buckelclinics gegeven. En de G-skiërs en ook de skiërs met een lichamelijke beperking geven demo’s.

Tot slot staan de Open Dagen vooral ook in het teken van ledenwerving. De ervaring leert dat het enthousiasme van bestaande leden de beste vorm van marketing is. Dus het in de eigen kring van leden attenderen op de Open Dagen is een forse bijdrage aan ledenwerving voor Wolfskamer Wintersport.

Vrij skiën
Wolfskamer Wintersport is succesvol in het bereiken van jonge gezinnen. Maar vaak zien we de moeders en vaders nog langs de baan staan. Wij zien graag het hele gezin op de baan. Dus moeders en ook vaders, die in de regel het gevoel hebben dat ze al goed kunnen skiën, willen we uitdagen om toch eens een stapje verder te gaan dan het terras van Apresski. Benut de twee Open Dagen om deel te nemen aan het vrij skiën.

Op zaterdag is baan 4 beschikbaar van 13.00 tot 17.00 uur.
Op zondag kun je van 14.00 tot 17.00 uur op zowel baan 4 als baan 7.

nieuwsbrief foto 3

Buckelclinics op de Open Dagen.
Neem deel aan de buckelclinics, steeds 45 minuten, voor maar € 10,-. Op beide dagen om 11.00 uur/12.00 uur/13.00 uur/14.00 uur en 15.00 uur.

nieuwsbrief foto 4