.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Veiligheid op de skibaan 
Hoewel Wolfskamer Wintersport de banen goed onderhoudt en deze op alle mogelijke manieren zo veilig mogelijk maakt, kan er altijd wat gebeuren.

U skiet en/of snowboard op eigen risico.
Voor beginnende skiërs en snowboarders is het verstandig pas van de lift gebruik te maken nadat dit in de les is geleerd.
Let op dat u tijdens het skiën en snowboarden een shirt met lange mouwen draagt. Verder bent u verplicht om handschoenen te dragen.
Het is raadzaam om geen nieuwe kleding te dragen!
Tijdens de snowboardlessen zijn het dragen van een helm en kniebeschermers verplicht. Hier dient u zelf zorg voor te dragen.
Ski of snowboard niet op een hogere baan indien u daar nog geen les op heeft gehad.  

Tevens adviseren wij u om lid te worden van de Nederlandse Ski Vereniging. U bent dan niet alleen verzekerd tijdens uw wintersportvakantie maar ook op alle Nederlandse kunstskibanen.

Wolfskamer Wintersport behoudt zich het recht voor om een ieder, die zich niet houdt aan de huishoudelijke reglementen en/of veligheidsvoorschriften, te verwijderen van de baan en/of het terrein.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze huishoudelijke reglementen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze receptie mail [email protected] of bellen, tijdens openingstijden, 035-5261709.