SUC BIJ TRIPLE, BAMBICUP EN OPEN DAG

In het weekend van 9 en 10 december was het een drukte van belang op onze skibanen.
Het heeft inmiddels een landelijke bekendheid, de Wolfskamer Triple. Een wedstrijd voor Alpine skiërs in Gooische Alpen. Men zegt steeds vaker dat deze op zichzelf staande wedstrijd een grotere uitstraling heeft dan het Nederlands Kampioenschap. Ook dit jaar was het weer een succes met veel deelnemers uit heel Nederland.
Maar we hadden deze keer ook de Bambi cup, de interne wedstijd voor skiërs uit de verschillende skiklassen, zwaarder aangezet. Met een grote tent op het achterterrein, met koffie, thee en limonade en een heuse poffertjeskraam werd het een zeer gezellig en ook sportief succes. De glunderende gezichten van de kinderen bij de podiumhuldiging door onze Roetsjie, het Wolfskamer icoon, spraken boekdelen. En ook sponsor Peugeot Nefkens had zich niet onbetuigd gelaten met een fraaie radiografische Dakar auto als hoofdprijs. De vele bezoekende ouders, oma’s en opa’s bewezen ons gelijk om de Bambicup extra aandacht te geven. Daarnaast was er ook de zeer goed georganiseerde G-ski cup. Sponsor Vos Wintersport had een fraaie set ski’s als prijs ingezet. De Triple 2017 was ronduit een succes en werd deels nog beloond met echte sneeuw.
De volgende dag, op zondag, was er de Open Dag. Meer dan 170 proeflessen werden er genomen. Het aantal mensen dat nadien lid is geworden en skilessen neemt in de het voorjaar was groot. We starten dit jaar dan ook met minstens 15 nieuwe klassen. Ook op de Open Dag was er rijkelijk sneeuw. Misschien toch een extra lokkertje voor belangstellenden die nieuwsgierig waren naar wat Wolfskamer Wintersport te bieden heeft.
.

SUCCES BIJ TRIPLE, BAMBICUP EN OPEN DAG