.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Informatie seizoen 2018-2019

Informatie Lessen

Skischool Wolfskamer Wintersport bestaat uit een team van professionele leraren. Onder hun leiding kun je veilig leren skiën of snowboarden. Wil je je techniek verder perfectioneren, dan ben je bij ons aan het goede adres. Voor zowel beginnende- als (ver)gevorderde skiërs en snowboarders biedt onze vereniging een uitgebreid en gevarieerd lesprogramma.

Cursussen

De groepscursussen starten twee keer per seizoen. Op 8 september start de najaarscursus. Deze loopt door tot 7 december.
De voorjaarscursus start op vrijdag 4 januari 2019. Deze lessen gaan door tot de krokusvakantie. Bij voldoende belangstelling starten wij tussendoor met extra groepen.
Er bestaat ook een mogelijkheid een combinatiecursus te boeken voor najaar en voorjaar waardoor je een voordeel tarief hebt.

Het minimaal aantal deelnemers in een groepscursus is 5 cursisten. Groepen worden ingedeeld op niveau. En bij kinderen/ jeugd op leeftijd en niveau.
Voor het deelnemen aan onze lessen moet je lid zijn/worden van de vereniging.
Het lidmaatschap houdt in dat men naast de eventueel af te nemen lessen ook onbeperkt mag vrij skiën/ vrij boarden op de daarvoor bestemde dagen en tijden.
Het lidmaatschap en de lessen zijn exclusief materiaal.

Kinder skischool

• Leeftijd: vanaf 4 jaar
• Duur: 50 minuten per les
• De lessen voor kinderen zijn met name in het weekend en afhankelijk van leeftijd en niveau ook op woensdag en vrijdagmiddag. Kinderen worden bij ons naar leeftijd en niveau ingedeeld.
De leeftijdsgrens voor kinderen is 4 jaar. Deze leeftijdsgrens is gesteld omdat ervaring leert dat kinderen tot 4 jaar lichamelijk en geestelijk niet rijp zijn om onze skilessen te volgen op onze baan. Wij vragen je dringend deze leeftijdsgrens te respecteren. Mocht blijken dat het kind toch jonger is dan 4 behouden wij ons het recht voor, het kind uit de les te verwijderen. Voorkom teleurstellingen en dupeer niet de andere kinderen uit de les!Tijdens onze lessen is er ruim aandacht voor vertrouwen en natuurlijk voor veel plezier.

Snowboardlessen kinderen/ jeugd

• Leeftijd: vanaf 8 jaar
• Duur: 50 minuten per les
• Ook kinderen die al kunnen snowboarden kunnen de techniek bij ons verbeteren in onze gevorderden lessen.
• Lessen voor snowboarden zijn momenteel gepland van maandag t/m zaterdag aan het eind van de middag begin avond

Ski/ Snowboard lessen volwassenen

Voor de volwassenen bieden wij ook ski- en snowboardcursussen aan. Je leert in een groep van je eigen niveau, de beginselen van het skiën of snowboarden, of je verbetert je techniek.
• Duur: 50 minuten per les
• Gezellig wekelijks sportief bezig zijn in groepsverband
• De lessen voor volwassenen zijn met name door de weeks in de avond uren.

Heb je een vraag? Voer dan het onderstaande contactformulier in.

    Naam:

    Telefoonnummer:
    Bericht:

    Typ de onderstaande code over:

    captcha