.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Wintersportvakantie in het Gooi

Wintersportvakantie in het Gooi

Voorbij aan de Lock Down-

tuben baan 1

Wolfskamer Wintersport, zorgeloos genieten Vanaf vrijdag 19 t/m zondag 28 februari, 10 dagen pret.

Was je altijd gewend om in de krokusvakantie de pistes in de sneeuw op te zoeken?

Dat gaat nu even niet. Maar absoluut geen reden om te somberen. Al de hele winter zien we bij Wolfskamer Wintersport kans, in goed overleg met de Gemeente Huizen, het wintersporten op een veilige manier te laten doorgaan. Iedere week volgen 2500 cursisten alweer een half jaar lang onze skicursussen. Dat gebeurt Corona-proof, dus veilig en verzorgd.

En toen was er de Kerstvakantie. We hadden een heerlijk programma ontwikkeld en het werd echt feest op onze zeven buitenbanen. Met die ervaring op zak hebben we voor de Krokusvakantie een nog leuker programma klaar gezet…

baan 3 groep

Krokus programma & hoe werkt het dan?

We hebben een aantal programma onderdelen in de genoemde 10 dagen, waar je steeds per uur voor kunt inschrijven. Voorwaarde is dat je lid bent of een Krokuspas € 20,- koopt die ook als een Passe Partout geldt voor alle dagen.

slalom baan 3Inschrijven kun je op:

BASIC

 • Als basis is er vrij skiën op een piste die bij je past (voor leden gratis)
 • Een proefles , eenmalig, (kost € 25 incl. huurspullen, Krokuspas niet nodig)
 • Een privéles voor elk niveau en elk specialisme ( kost € 60,- per keer)

Small Group Clinic

 • Met een kleine groep, eventueel zelf samengesteld, van 4 deelnemers een specifieke vaardigheid oefenen. Denk aan (1) buckel skiën, (2) slalom training, (3) carve skiën (4) zelf gekozen specialisme ( kost € 35,- pp)

TUBEN

 • Met een grote “band” de helling af suizen. Zeer populair. ( kost €10,- pp)

Rutschies FUN dag

 • Een programma op dinsdag en op donderdag van vier uur ( 10.00 tot 14.00 uur) voor kinderen van 5 tot 13 jaar, met meerdere sportonderdelen , zoals

 (1) Vrij skiën onder begeleiding ,
(2) Tuben
(3) Spelvormen
(4) Meet & greet met Rutschie

 De groep zijn  maximaal 13 deelnemersgroot en zijn naar leeftijd ingedeeld ( 5t/m 7;  8 t/m 10; 11 t/m 13 ).
Dit programma kost € 40,-pp. Neem zelf een lunchpakketje mee.

     Alle 10 Krokusdagen zijn we van 10.00 tot 18.00 uur OPEN

lampjes vos

jump tim

rutschi met kinderen

lopen in de sneeuwKom ook,
Zorgeloos genieten
van je Krokusvakantie
in de Gooische Alpen 

Meld je vandaag nog bij de receptie en boek je uren in het vakantierooster.
Per email: info@wolfskamer.nl
Per telefoon: 035 – 526 1709

Kom genieten van sneeuwpret bij Wolfskamer.

Plots is ons groene landschap een sneeuwlandschap. Het is wat koud en er staat wel een windje, maar we bieden bij Wolfskamer Wintersport in het Gooi, echte wintersport pret.

 • De lessen gaan door
 • De baan is prachtig
 • Even uitkijken met de auto
 • Maar onvergetelijk plezier in de Gooische sneeuw

Vanzelfsprekend houden we de Coronazorgvuldigheid als vanouds in acht………………

baan 4 en 5 sneeuw

De seizoensinschrijving start maandag

Het is ieder jaar weer opmerkelijk en voor ons als vereniging verheugend, …de run op de plaatsjes in de skiklassen van het volgende seizoen. We beginnen traditiegetrouw op 1 februari, zodat we ruim de tijd hebben om op een zorgvuldige manier de klassen in te delen.

Hoe werkt het dit jaar, voor seizoen 2021/2022?

De inschrijving gebeurt online, vanaf maandag 1 februari.

 • Je gaat naar onze website. Midden op de grote foto bovenaan zit de button “aanmelden seizoen 21-22”.
 • Je vult per cursist bij “seizoenscursus” of “module 1” jouw gegevens of die van je kinderen of partner compleet in.
 • Onderaan kun je aangeven of je nog telefonisch contact wilt voor nader overleg. Wij zullen jou dan bellen op het aangegeven nummer.
 • Binnen 3 dagen na digitale aanmelding krijg je een bevestiging van je inschrijving per email en een betaalverzoek via een TIKKI€.
 • Met dit TIKKI€ dien je binnen drie dagen te betalen en dan is je inschrijving en plaatsing in een cursusgroep definitief. Zonder betaling vervalt de inschrijving. Anderen staan in de regel al te wachten.

We hopen dat op deze manier, Corona-proof en met hedendaags online gemak, de inschrijfprocedure voor iedereen makkelijk en comfortabel is.

Avondsluiting, ook bij Wolfskamer

sneeuw plein We moeten nu toch het hoofd buigen.

We hebben met grote inzet van alle betrokkenen, tot op heden kans gezien het seizoen ‘20/’21 grotendeels doorgang te laten vinden. In nauwe samenspraak ook met de Gemeente Huizen, hebben we voortdurend maatregelen getroffen en waar nodig bijgesteld zodat het skiën en de lessen bij Wolfskamer Wintersport voor leden en belangstellenden mogelijk bleef. Met ook het Kerstvakantieprogramma als extra kregen we dan ook veel complimenten van onze leden.

De AVONDKLOK-maatregel, zoals gisteren bekrachtigd is door de Tweede Kamer, is echter een absolute blokkade voor onze avondlessen. Hier houdt het op.

Wat betekent het?

We hebben als directie en MT besloten dat de avondklassen twee weken lang geen doorgang vinden. Dus vanaf zaterdag 23 januari tot en met dinsdag 9 februari komen de doordeweekse lessen na 19.30 uur, en in het weekend na 20.00 uur te vervallen.

Het is een collectieve maatregel van de club, mede in het licht van beschikbaarheid van Corona randvoorwaarden die we moeten kunnen blijven beheersen. We bieden de klassen die dit betreft aan dat ze na beëindiging van module 2 op zondag 14 maart, nog twee inhaallessen krijgen in de tweede helft van maart. Berichten daarover volgen nog.

Laten we vooral hopen dat deze “avondklok schade” beperkt blijft tot de komende veertien dagen. Maar vooral ook dat het regeringsbeleid in deze bijdraagt aan het gezond blijven van zoveel mogelijk mensen.

Wolfskamer Wintersport is dankbaar dat het seizoen in deze lastige periode grotendeels intact is gebleven en dat het wintersportplezier op onze banen ook dit seizoen doorgang heeft kunnen vinden. Wij danken je bij voorbaat voor het begrip.

Wintersport in Nederland was een groot succes

Onder het motto “licht in de tunnel” hebben velen genoten van ons wintersportprogramma in de Kerstvakantie. Eigenlijk begon het al half december met de zeer geslaagde online Wolfskamer Nationale Bambi Cup. Met een paar honderd gedreven deelnemers, 6 uur lang “streaming “online TV en 6000 inlogs liet Wolfskamer Wintersport iets bijzonders zien.

Maar het daarna volgende Kerstvakantie programma “Licht in de tunnel”, het sportieve en recreatieve antwoord op de Lock Down periode, was eigenlijk een nog groter succes. Onder het motto “Wintersport in Nederland” boden we vele dagen een gevarieerd programma van “vrij skiën”, “proeflessen en clinics” en voor de vele kinderen “het feestelijke tuben”. Voor familieleden, vrienden en kennissen van onze leden was er de mogelijkheid van een kerstpas of dagpas waardoor zeer velen hun wintersportbeleving in de Gooische Alpen konden genieten.

Meer dan 2200 vrij-skiërs mochten we deze dagen ontvangen, 350 tubers, meer dan 100 individuele lesnemers en niet minder dan 70 sportievelingen die een clinic deden zoals een buckelpiste training.

De stemming was opperbest, de benauwdheid van de Lock Down werd even vergeten, terwijl we anderzijds met strikte Coronaregels en alerte stewards een Covid veilige sportsituatie hebben gecreëerd. De roep om een vergelijkbaar programma in de Krokusvakantie klinkt nu al.

roetschie

 

Gezond skiën en genieten bij Wolfskamer Wintersport in Huizen!