.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Kinder skilessen

Informatie lessen kinderen: 

Naast het nodige goed leren skiën “goed voorbereid naar de wintersport” is Wolfskamer Wintersport de plek bij uitstek om vooral het plezier en de magie te ervaren wat skiën met zich meebrengt!  

Wolfskamer Wintersport staat voor de meest kind georiënteerde sportieve activiteit in het Gooi.

“De plaats waar kinderen zich onbevangen en vrij voelen”  

In onze missie hechten wij grote waarde aan het spelenderwijs leren skiën in een veilige, sociale en vertrouwensvolle omgeving. Een omgeving waar voor elk kind ruimte en tijd is om zich te kunnen ontwikkelen. Onze visie staat voor:  

  • Plezier 
  • Magie 
  • Ontwikkeling 

Wolfskamer Wintersport heeft binnen haar skischool een groot deel aan skilessen voor kinderen.  

Kinderen worden bij ons naar leeftijd en niveau ingedeeld. Per leeftijdscategorie wordt er rekening gehouden met de grote en samenstelling van de lesgroep. Om de juiste balans in de lessen te kunnen waarborgen, zetten we extra hulp in d.m.v. assistent skileraren en of stagiaires met name in de lagere groepen met jonge kinderen (waar mogelijk).  

Op deze manier proberen we de veiligheid en plezier te waarborgen. En de kans dat kinderen angstig worden en het plezier in skiën verliezen, te verkleinen 

Leren met plezier en afwisseling! 
Wolfskamer Wintersport werkt met het Oostenrijkse leerplan met een vertaalslag naar de situatie op de borstelbaan. Het kinderski leerplan is aangepast aan de cognitieve en de fysieke vaardigheden van kinderen. De oefenvormen zijn zo ontwikkeld dat het aansluit bij de skivaardigheid/ ski techniek van een kind. Ook de didactiek en methodiek sluit aan bij de respectievelijke leeftijdsgroepen. Waarbij we het gemiddelde cognitieve niveau van het kind aanhouden en daarnaast vertrouwen hebben in kennis en kunde van onze leraren bij het inleven van diverse leeftijdsgroepen. Door de wekelijkse herhaling is voortgang gegarandeerd. 

Bij de allerkleinsten (4.0-4-4,5) lijkt het begin een beetje anders, soms moeizaam. Dit komt omdat sommige kinderen nog erg jong zijn in hun doen en laten. Zijn vaak nog (net) niet naar school, of net naar school, en kunnen met moeite loskomen van hun ouders. Klik hier voor de leeftijdgrens  

Maar ook onze kleinste “wolvenwelpenredden het!  

Het plezier is heel groot als de pizzapunt is gelukt! En de eerste stap naar zelfstandig skiën is gezet.   

Kinderen die al kunnen skiën, kunnen ook bij ons terecht om de techniek verder te verbeteren en te ontwikkelen d.m.v. een gevarieerd programma. 

Tarieven