.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Sneeuwreizen

Skireis st.anton

Wolfskamer is de grootste wintersport vereniging in Nederland. Met meer dan 3500 leden en meer dan 10.000 m2 skihellingen en 7 banen hebben we een grote reputatie als skicentrum waar je zeer goed kunt leren skiën. Rond 2.500 cursisten volgen in de periode september tot en met maart iedere week hun skilessen, merendeels in skiklassen van maximaal 10 cursisten.

Maar we doen meer. Zo hebben we een wedstrijdteam dat uitkomt bij de Nederlandse Kampioenschappen op de buitenbanen in Nederland, in de sneeuwhallen in Nederland en in de bergen in Oostenrijk. Ook hebben we skilessen en evenementen voor mensen met een verstandelijke beperking en mensen met een lichamelijke handicap.

Wolfskamer sneeuwreizen

Maar we willen nog meer. Met de ervaring van onze leraren en wedstrijdtrainers organiseren we ook reizen naar de sneeuw.

Veelal na het baanseizoen worden leuke sneeuwweken in Oostenrijk door ons georganiseerd. De Wolfskamer leraren verzorgen delen van de week met extra instructies op ski-vaardigheid gebied. Wij zorgen voor het hele pakket, met hotels, skipassen, en waar nodig vervoer.

De bekendste is de CLUBreis,

Skiën in het skigebied van Sankt Anton, met verblijf in een 4 sterren hotel in Pettneu. 7 dagen skiën , 3 dagdelen skiles van onze leraren en trainers, entertainment en reisbegeleiding vormen de ingrediënten van een zeer geslaagde sneeuwreis.

Hieronder vind je alle informatie van de clubreis in 2024:

Clubreis 2024

Wanneer:                                      Van zaterdag 9 t/m zondag 17 maart 2024
Waar naar toe:                              St. Anton
Hotel:                                              Alpina in Pettneu
Voor wie:                                        Voor fanatieke en gezellige volwassenen die een blauwe piste met een goede snelheid kunnen afdalen. Je hoeft niet lid te zijn van onze skivereniging.
Wat kost deze complete reis:       €1599,-

Met een luxe bus vertrekken we zaterdag in de vroege avond vanuit Huizen vanaf de parkeerplaats boven bij de Skiclub Wolfskamer. Zondag ochtend even een ontbijtje en daarna ontvang je je skipas en kan je direct de piste op! Niks moet, veel mag.

 

In de reis is het volgende inbegrepen:

  • 7 dagen skiën in het grootste, meest uitdagende skigebied van Oostenrijk.
  • 7 daagse skipas
  • 7 overnachtingen in lux hotel
  • 7 dagen skidepot aan de piste
  • 3 dagdelen les op eigen niveau door onze eigen leraren
  • Busreis royal Class retour Huizen – Pettneu
  • Drankjes in hotel tot 22:00 uur gratis
  • Diverse activiteiten
  • Reisbegeleiding door eigen leraren
  • Kennismakingsavond en reünie

De terugreis is zondag ochtend 17 maart na het ontbijt.

 

Mocht je nog twijfels hebben vraag het ons en vooral aan de deelnemers van voorgaande jaren!
Wil je meer informatie stuur ons een mail en we nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact op.

[email protected]

Wil je direct inschrijven, doe dit dan via onderstaande link en stuur de pdf op via de mail.
http://www.skiclubreizen.nl/onlineinschrijfformulier/