.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Sneeuwreizen

Skireis st.anton

Wolfskamer is de grootste wintersport vereniging in Nederland. Met meer dan 3500 leden en meer dan 10.000 m2 skihellingen en 7 banen hebben we een grote reputatie als skicentrum waar je zeer goed kunt leren skiën. Rond 2.500 cursisten volgen in de periode september tot en met maart iedere week hun skilessen, merendeels in skiklassen van maximaal 10 cursisten.

Maar we doen meer. Zo hebben we een wedstrijdteam dat uitkomt bij de Nederlandse Kampioenschappen op de buitenbanen in Nederland, in de sneeuwhallen in Nederland en in de bergen in Oostenrijk. Ook hebben we skilessen en evenementen voor mensen met een verstandelijke beperking en mensen met een lichamelijke handicap.

Wolfskamer sneeuwreizen

Maar we willen nog meer. Met de ervaring van onze leraren en wedstrijdtrainers organiseren we ook reizen naar de sneeuw.

Veelal na het baanseizoen worden leuke sneeuwweken in Oostenrijk door ons georganiseerd. De Wolfskamer leraren verzorgen delen van de week met extra instructies op ski-vaardigheid gebied. Wij zorgen voor het hele pakket, met hotels, skipassen, en waar nodig vervoer.

De bekendste is de CLUBreis,

Skiën in het skigebied van Sankt Anton, met verblijf in een 4 sterren hotel in Pettneu. 7 dagen skiën , 3 dagdelen skiles van onze leraren en trainers, entertainment en reisbegeleiding vormen de ingrediënten van een zeer geslaagde sneeuwreis.

Bij de receptie van Wolfskamer Wintersport vind je alle informatie.