.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Wedstrijdsport

Het alpineteam is de wedstrijdafdeling van Wolfskamer Wintersport, waarbij het skiën van wedstrijden in binnen- en buitenland centraal staat. Het alpineteam is al jaren het meest succesvolle skiteam in het Nederlandse wedstrijdcircuit en staat bekend om de vele talenten die daar zijn grootgebracht. Daarnaast heeft het Wolfskamer Wintersport alpineteam de afgelopen jaren constant aan de top gestaan als het gaat om het aantal behaalde medailles in één seizoen. Ondanks al deze grote prestaties blijft “plezier in het skiën” de belangrijkste pijler.

 • Het wedstrijdteam traint 3 x per week onder leiding van specifiek opgeleide trainers.
 • De trainingsgroepen zijn ingedeeld op basis van leeftijd en niveau.
 • Conditietrainingen, (sneeuw)trainingsweken, organisatie van wedstrijden, clubkleding en inkoop -en kennisoverdracht van materialen maken verder deel van uit van de activiteiten.
 • Ook voor de allerjongste groep van 4 jarigen, die nog niet op de officiële wedstrijden mogen starten, worden onderlinge wedstrijden georganiseerd om alvast ervaring op te doen.

Heb je een vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Activiteiten

11 t/m 23

Februari 2024

Trainingweken Wagrain en Maria Alm

Ga met ons mee naar de trainingweken in Wagrain en Maria Alm!
Tijdens de trainingweken pas je toe wat je op de baan geleerd hebt, werk je aan de reuzenslalom en
heb je in week 2 de mogelijkheid mee te doen aan het NJK. Hoe gaaf is dat?

> Lees meer

Contact

  Naam:

  Telefoonnummer:
  Bericht:

  Typ de onderstaande code over:

  captcha

  Nieuwsbrief

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

  Copyright 2018 Wolfskamer Wintersport