.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Proeflessen

PROEFLES SKIËN / SNOWBOARDEN

Heb je altijd al een keer willen weten of skiën / snowboarden iets voor jou is? Of wil je iemand een  keer verrassen? Boek dan nu één van onze proeflessen skiën/snowboarden.

Gedurende het wintersport seizoen bieden wij op afspraak proeflessen aan. Deze lessen zijn zowel voor kinderen (vanaf 4 jaar) als voor volwassenen en zijn altijd 1 op 1 of met max. 4 personen.

Tijdens een proefles van 50 minuten laten wij je op een plezierige manier kennismaken met de Wintersport. En als je daarna wilt instromen in een groepsles dan kunnen we gelijk het niveau bepalen.

 

PROEFLES SKIËN

Gedurende een proefles worden de basisbeginselen aangeleerd. Van de ski-uitleg, tot enkele oefeningen in het vlakke gedeelte. Je ontdekt welke houding en bewegingen belangrijk zijn bij het skiën. Hierbij staat plezier voorop!

PROEFLES SKIËN KINDEREN (vanaf 4 jaar)*

Wil je weten of je kinderen al klaar zijn voor skilessen, of ben je benieuwd of zij het skiën echt leuk vinden? Dan is het boeken van een 1 op 1 proefles de uitkomst! Voor de allerkleinste wintersporters is ons advies om een proefles van een half uur te boeken.

 

PROEFLES SNOWBOARDEN

Tijdens deze proefles zal na de uitleg van het materiaal begonnen worden met enkele gewenningsoefeningen onderaan één van onze oefenpistes. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan hoe je op een veilige manier moet vallen. En als je dit beheerst is het tijd om de eerste meters op het snowboard te glijden.

Wanneer je na afloop van de les merkt dat snowboarden helemaal jouw sport is, dan kun je deelnemen aan groepslessen of evt privélessen nemen.

PROEFLES SNOWBOARDEN KINDEREN (vanaf 8 jaar)*

Wil je weten of je kinderen al klaar zijn voor snowboardlessen, of ben je benieuwd of zij snowboarden wel cool vinden? Plan dan een 1 op 1 proefles!

*Wij adviseren het dragen van een helm tijdens het skiën/snowboarden. Deze is niet inbegrepen en niet te huur.

 

KOSTEN PROEFLES

Een proefles skiën/snowboarden is inclusief materiaal en kan vrijblijvend geboekt worden voor € 40,- voor 1 persoon. Een proefles kan met max. met 4 personen. Voor de 2e, 3e en 4e persoon zijn de kosten dan 20 Euro extra p.p.

 

HOE BEPALEN WE HET NIVEAU?

Groen: Beginner (geen ervaring)

Blauw: Licht gevorderd, (1 jaar wintersportervaring of 1 cursus gevolgd).

Rood: Gevorderd (min. 2 jaar wintersportervaring of 2 cursussen gevolgd).

Zwart: (Ver)Gevorderd (min. 3 jaar wintersportervaring of 3 cursussen gevolgd).

 

BOEK NU EEN PROEFLES

Via onderstaand formulier kan je je aanmelden voor een proefles. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

 

Aanmelden

 

Heb jij ervaring hoe gezellig en leerzaam het is om je bij ons voor te bereiden op de Wintersport? Informeer dan nu je familie en vrienden over de mogelijkheden.

Oh ja, en mocht je nog op zoek zijn naar een verrassend cadeau… denk dan eens aan een proefles! Succes verzekerd.