.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Horecamedewerker

Parttime ±20 uur p/w

Ben jij een enthousiaste en energieke horecamedewerker die dol is op de après-ski sfeer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als horecamedewerker in ons après-ski café ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van een geweldige ervaring voor onze gasten. Je zorgt voor een vlotte bediening, schenkt de lekkerste drankjes en serveert heerlijke hapjes. Daarnaast zorg je ervoor dat de bar altijd netjes en opgeruimd is, zodat onze gasten zich direct thuis voelen.

Wij zoeken iemand die flexibel is en geen probleem heeft met werken in de avonden en weekenden. Je hebt een passie voor horeca en weet hoe je een feestje moet bouwen. Daarnaast ben je sociaal, gastgericht en kun je goed samenwerken in een team. Ervaring is geen vereiste.

Wat bieden wij jou? Een gezellige werkomgeving waarin je de après-ski sfeer kunt ervaren en waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij klaar om de après-ski naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer dan nu en wie weet sta jij binnenkort achter de bar van onze gezellige après-ski bar!

Neem contact op

De organisatie van Wolfskamer Wintersport

Organisatie
Bestuur
Management
ALV

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Text box item sample content