.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Volwassenen skilessen

Algemene info

Klaar voor daar! Wil jij ook goed voorbereid op wintersport gaan?

Leren skiën is niet alleen voor kinderen! Ook voor volwassenen hebben wij een ruim aanbod aan skilessen ongeacht:

  • Of je voor je voor het eerst op wintersport gaat, en beginner bent.
  • Dat je ooit hebt leren skiën en graag een opfriscursus wilt.
  • Dat je bang bent geworden en angst ontwikkeld hebt en je graag zekerder wilt voelen op de piste.
  • Samen met je kinderen wilt skiën en of kunnen bijhouden.
  • Je al wat ouder bent en het lichaam conditioneel of op technisch vlak wilt voorbereiden voor de langverwachte wintersportvakantie
  • Een gevorderde skiër bent en je techniek wilt bijschaven en verder wilt ontwikkelen
  • Een vergevorderde skiër bent en gerichte vaardigheden wilt ontwikkelen op een sportieve en actieve manier zoals slalom en buckels skiën.

Groepslessen voor alle niveaus:

Onze lessen zijn zo samengesteld dat er ruimschoots aandacht is voor het verbeteren en ontwikkelen van de skitechniek en de voorbereiding naar de sneeuw toe. Door wekelijks onder begeleiding van onze enthousiaste en ervaren leraren extra aan de techniek te werken, vaardig te worden is voortgang gegarandeerd. Hierdoor gaat men zelfverzekerder en goed voorbereid de vakantie in!

De indeling van onze lessen is op basis van vaardigheid en technisch kunnen. Elk niveau is opgedeeld in verschillende groepen zodat elke skiër in onze skischool kan skiën op zijn/haar eigen niveau zodat het hoogste leerresultaat en mate van plezier gerealiseerd kan worden.

De lessen zijn elke week op een vaste tijd en met een vaste leraar.

Heb je al ski-/ snowboard ervaring? Dan is het noodzakelijk om te komen voorskiën, zodat we je in de juiste groep kunnen indelen. Neem contact op met onze receptie en vraag naar de mogelijkheden. Voor beginners is dit uiteraard niet nodig.

Wanneer starten?

De groepslessen skiën starten op vaste data in de maanden september en januari. Instromen kan, na het nemen van een introductie-les.

In de periode van september tot december,  ligt de focus op het aanleren en vaardig worden van de skitechniek en in de periode vanaf januari ligt de focus meer op voorbereiding skiën in de sneeuw door o.a. door het toepassen van de geleerde technieken en vaardigheden.

Lessen voor beginners

Naast de reguliere lesmodule 1 (12 lessen in 13 weken), hebben we speciaal voor beginnende wintersporters een spoedcursus.

Ga je in de kerst- of voorjaarsvakantie voor de eerste keer op wintersport? Wil je snel leren skiën en hier in Nederland een vliegende start maken voordat je daar lessen gaat nemen? Dan is de spoedcursus iets voor jou. Deze lessen starten op vaste data vanaf eind oktober en januari, 6x 2uur.

Tarieven