.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Onze missie

Waar staan wij voor?

Het is onze missie om ski- en snowboardplezier op een veilige en betaalbare wijze toegankelijk te maken voor iedereen. Van absolute beginner tot de wedstrijd racer. Wie je ook bent, of hoe oud je ook bent. Of je met een beperking door het leven gaat of niet: ski- en snowboardplezier is er voor iedereen. Dit doen wij samen met elkaar en voor elkaar.

Onze visie

Hoe doen wij dit?
  • Plezier in het skiën en snowboarden begint met controle. Het hanteren van de juiste techniek die past bij je niveau, je ambities en de omstandigheden. Met gediplomeerde leraren en het door ons ontwikkelde lesprogramma voor op de borstelbaan, leveren wij vol passie kwalitatief hoogwaardige ski- en snowboardlessen op elk niveau.
  • Plezier tijdens het skiën en snowboarden, daar gaat het om. Maar wel op een veilige manier. Met ruim 10.000m2 aan hoogwaardige pistes bieden wij een veilige en prettige omgeving om in Nederland te kunnen skiën en snowboarden.
  • Het gebruik van het juiste materiaal, dat past bij je niveau en je ambities, ondersteunt de veiligheid en het plezier in het snowboarden en skiën. Met onze eigen skiverhuur, de serviceshop en onze partners bieden wij voor iedereen de juiste materialen en advies voor veilig en ski- en snowboardplezier. 
  • Samen sporten verbindt. Samen met elkaar plezier beleven in het skiën en snowboarden, met respect voor wie je bent, je niveau en je ski- of snowboardambities. Daar staan wij voor. Met ons après-ski café als centraal ontmoetingspunt en onze activiteiten op en buiten de piste zorgen wij voor verbinding.

Onze kernwaarden

Toegankelijk

Wij willen graag dat ski- en snowboardplezier toegankelijk is voor iedereen, ongeacht wie je bent, je niveau en je ambities, of de eventuele beperkingen die je hebt. Wij zetten ons ervoor in om de sport betaalbaar en daarmee toegankelijk te houden voor iedereen. Wij zijn er voor iedereen die met plezier wil skiën of snowboarden.

Samen

Sport verbroedert en verbindt. Skiën en snowboarden is in principe een individualistische sport. Wij vinden het des te belangrijker om samen met elkaar plezier in deze sport te beleven. Wij staan voor een actief en bruisend verenigingsleven waarbij iedereen een actieve bijdrage kan leveren aan het samen beleven van ski- en snowboardplezier. Wij doen dit samen met elkaar en vooral voor elkaar.

Respectvol

Wij vinden het belangrijk om respect te hebben voor elkaar en voor onze omgeving, zowel op als buiten de piste. Respect voor de regels op de piste en voor ieders ski- of snowboard niveau. Respect voor elkaar om wie we zijn en onze verschillende ideeën en meningen.

Openheid

Als vereniging staan wij voor openheid. Wij hechten grote waarde aan transparantie in onze processen en besluitvorming. Wij respecteren verschillende inzichten en staan open voor andere inzichten. Waar nodig passen wij ons aan. Openheid is de basis voor vertrouwen en zorgt voor een veilige omgeving om met elkaar plezier te hebben.