.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Wie zijn wij

Wie zijn wij 

Wolfskamer Wintersport is het grootste skigebied van Nederland wat gelegen is in de prachtige natuurlijke omgeving van sport- en recreatiepark ‘de Wolfskamer’ te Huizen. Hier tref je zeven zeer goed onderhouden pistes en een buckelpiste. Met ruim 10.000 m² aan pistes, die variëren in verschillende moeilijkheidsniveaus, biedt Wolfskamer Wintersport iedere wintersporter, zowel beginner, gevorderd als expert, de ultieme uitdaging! 

Borstelbaan 

Wolfskamer Wintersport is een outdoor “kunstmatige” skibaan met een ondergrond die bestaat uit kunststof borstels/ plastic matten. Om te kunnen skiën en snowboarden op een borstelbaan heb je een goede basistechniek nodig. 

Een betere ondergrond om te leren skiën en snowboarden is er niet. De baan is uitermate geschikt om dit op elke leeftijd te leren. Voor de gevorderde skiër en snowboarder biedt de baan voldoende uitdaging om de techniek te verbeteren, zodat je in de sneeuw ook in moeilijkere situaties goed uit de voeten kunt komen. Uiteraard is het ook mogelijk om vrij te skiën en te snowboarden. Op de borstelbaan mag je eigen materiaal gebruiken. Uiteraard kun je ook materialen bij ons  huren. 

Wat zijn de voordelen van een borstelbaan? 

  • Komt sterk overeen met het skiën in de sneeuw 
  • Leren omgaan met de lift 
  • Leren omgaan met andere skiërs om je heen 
  • Goed voor het verbeteren van uw techniek 
  • Goed voor het verbeteren van uw conditie 
  • Borstels zijn kritischer dan sneeuw 
  • Verschillende snelheden/hoogtes en hellingshoeken 

Vereniging: 

Wolfskamer Wintersport is een vereniging, in 1976 gestart met een skibaan zonder lift. Inmiddels zijn we met meer dan 3000 leden en zeven pistes de grootste ski-organisatie van Nederland.  

Dat we een vereniging zijn is voor ons belangrijk. Het geeft een brede betrokkenheid onder leden en medewerkers. Tegelijkertijd zijn we in de dagelijkse praktijk een professionele Sports&Leisure organisatie geworden met 60 skileraren en medewerkers in receptie en horeca. 

Als lid van onze vereniging kun je dagelijks gebruik maken van onze faciliteiten. Met één blik op ons uitgebreide vrij ski-/snowboardrooster kan je direct zien wanneer je zelfstandig aan jouw techniek kan werken. Wil je liever professionele begeleiding? Dan heeft Wolfskamer Wintersport uitsluitend gediplomeerde leraren voor je ter beschikking. Tevens bieden wij jouw de mogelijkheid om je te laten specialiseren in de slalom of freestyle tak van het skiën en/of snowboarden.