.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Wie zijn wij

Welkom
Wolfskamer Wintersport is een vereniging, opgericht in 1976, en gelegen in de natuurlijke omgeving van sport- en recreatiepark ‘de Wolfskamer’ te Huizen (NH).

Wij zijn het grootste outdoor skigebied van Nederland met ruim 10.000 m² aan pistes, incl. een buckelpiste en een funpark.  En of je nu een skiër of snowboarder bent, beginner of expert, wij bieden jou de ultieme uitdaging!

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een professionele Sports & Leisure organisatie met een enthousiast, professioneel team bestaande uit 72 leraren en medewerkers bij de receptie en de horeca.

Als team willen wij onze passie voor, ervaring en expertise over, wintersport zoveel mogelijk met je delen, zodat jij je favoriete sport en vakantie plezierig en veilig kunt beleven.

Missie
Wij streven ernaar een waardevolle bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van diegene met interesse en liefde voor wintersport.

  • Bewegen” – Is een basisbehoefte voor iedereen die fit en in balans wil zijn. Met skiën en snowboarden benut je zonder dat je het beseft elke vezel en spier in je lichaam. Belangrijk voor kinderen in hun ontwikkeling en voor ouderen die gezond willen blijven.
  • Een moment voor jezelf” – Om even te ontsnappen aan de hectiek die het moderne leven met zich meebrengt is een uurtje skiën of snowboarden werkelijk een soort ontspanningsmoment.
  • Verbinden” – Skiën en snowboarden zorgt voor verbinding en verbroedering met sportgenoten. Onze banen en terrassen bieden diverse mogelijkheden om leuke contacten op te doen.

Kortom, Wolfskamer Wintersport is de plek waar ontwikkeling en de beleving van wintersportplezier samenkomen.

Graag tot ziens in de Gooische Alpen!