.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Formule en tarieven angstreductiecursus

In het angstreductie programma is er vooraf een intakegesprek en een introductie les van 1,5 uur met coördinator/ skileraar. Samen bekijken we welke factoren bij jou een rol spelen, welke “triggers” er zijn die jou angstig maken. Door de plaatjes op te zoeken gaan we ontdekken welke stappen we kunnen nemen om de angst te verminderen en welke lessen en aanpak het beste bij je passen.

De angst kan door veel vallen, onzekerheid, falen, te weinig techniek enzovoort ontstaan zijn.

Vaak zit de angst in het niet willen vallen, en hier doet men alles aan. Men vecht om rechtop te blijven staan en is bang voor de gevolgen van het vallen. Balans is hier het sleutelwoord.

Na de intake volgt een introductie les en kijken we wat het ski niveau is en na de les geven we advies welke lessen/ module het beste bij je past:

  • Starten met de angstreductielessen, kleine groep
  • Individueel verder gaan, privélessen, evt. later alsnog instromen in een van onze les groepen.
  • Instromen in reguliere lesgroep passend bij je niveau

Technisch programma angstreductie cursus:

  • Angstreductie, angst leren omzetten in controle.
  • Omgaan met angst is mentale weerbaarheid trainen.
  • Effectief bewegen, leren energie effectief in te zetten zodat je de hele dag met plezier kan skiën.
  • Leren omgaan met verschillende omstandigheden op de piste.
  • Tips & tricks.

Informatie en reservering

Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen die om uiteenlopende redenen niet meer durven skiën en toch graag met reisgenoten (familie e.d.) aan de wintersportvakantie willen deelnemen.

Indeling volgt na de intake-introductie les.

Angstreductie gaat het beste in een rustige setting, met weinig afleiding.

Daarom staat de cursus gepland op de dinsdag ochtend. Evt. op aanvraag vroeg op de avond of in de middag (ma, di of do).

In de lesmodules verbeteren we uw techniek en gaan we dieper in op specifieke angst problematiek.

Voor meer informatie of aanmelding voor de angstreductiecursus kunt u terecht bij onze receptie. U kunt hiervoor ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 035-5261709, of [email protected] onder vermelding van angstreductiecursus en telefoonnummer.

Tarieven