.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Kledingadvies

Vergeet je handschoenen niet! 
Ga goed voorbereid naar je eerste les en zorg voor de juiste kleding. Tijdens de lessen moet je gehele lichaam zijn bedekt met kleding. Shirts moeten lange mouwen hebben. Korte broeken zijn niet toegestaan. Vergeet niet handschoenen te dragen. Wanten kunnen natuurlijk ook maar met handschoenen heb je meer grip. Uiteraard is het ook weersafhankelijk hoe je je kleedt. Kom de eerste les ongeveer een half uur voor aanvang om alles te regelen en de juiste materialen te passen. 

Dringend advies om ski-helm te dragen 
Een enkele keer zie je nog kinderen zonder helm op een baan. De skischool adviseert dringend om een helm te dragen tijdens het skiën op onze banen. Voor kinderen t/m 15 jaar geldt een verplichting in de ski-scholen van veel Alpenlanden. Dus die helm is ook nodig in de sneeuw, of je daar nou les neemt of niet. Heb je nog geen helm? Deze is o.a. verkrijgbaar bij onze serviceshop. De helm moet ook passen als je een skibril draagt. Onder de helm hoeft je geen muts op. Wij hebben geen helmen te huur of te leen.

Veiligheid  

Bij Wolfskamer Wintersport maar ook in de sneeuw staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom zijn gedragsregels opgesteld. De skischool vraagt de ouders aandacht te schenken aan deze regels. 

  • Laat je kind niet alléén skiën als je twijfelt aan de vaardigheid  
  • Zorg dat er geen koordjes of touwtjes aan jassen zitten 
  • Zorg voor goedpassende skischoenen 
  • Zorg voor goedpassende handschoenen 
  • Pas op met lange haren, doe ze in een staart of vlecht 
  • Bandjes van skistokken alleen om de pols bij het instappen van de lift 
  • Wees voorzichtig met de skistokken 
  • Ruim na de ski les maar ook na het vrij skiën ski’s en stokken op, op de daarvoor bestemde plaatsen. 

fis