.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Vrijwilligerswerk

Er zijn veel verschillende activiteiten en werkzaamheden waarbij hulp van pas komt. Grote kans dus dat jij met jouw talent of professie een bijdrage kunt leveren. We proberen daarbij de taken overzichtelijk te houden zodat je weet waar je aan begint.

Samen geven wij invulling aan onze missie “ski- en snowboard plezier voor iedereen”. Kan jij een steentje bijdragen? Op dit moment zijn we dringend op zoek naar een penningmeester en vrijwilligers voor onderstaande rollen/activiteiten.

PR & mediacommissie

Als lid van de PR & Mediacommissie lever je een belangrijke bijdrage aan de uitstraling van onze vereniging. Een herkenbare en eenduidige uitstraling met heldere teksten zorgt ervoor dat onze boodschap goed wordt gelezen en goed wordt begrepen. Dit geldt natuurlijk voor zowel interne communicatie binnen onze vereniging als daarbuiten.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan posters en flyers voor open dagen, uitnodigingen voor activiteiten, promotie van onze vereniging op social media, teksten voor onze website en nog veel meer. Ben jij creatief ingesteld, goed in het schrijven van heldere teksten, een ware topper op het gebied van social media, of bijvoorbeeld een kei in het werken met design tools als Canva? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!

> Lees meer

Sponsorcommissie

Als lid van de sponsorcommissie benader je bedrijven en samenwerkingspartners en neem je het initiatief om leuke evenementen te organiseren die leden en aspirant-leden van de Wolfskamer Business Club bij elkaar brengt. Als vereniging willen we ondernemers samenbrengen en verbinden, en kunnen we hun steun goed gebruiken. Kun je jouw enthousiasme over onze vereniging goed overbrengen op anderen, neem je graag het initiatief of kun je goed organiseren? Lees dan verder.

> Lees meer

Technische onderhoud commissie

TocToc: ons sociale platform wat zowel lichaam als geest stimuleert, maar waar je absoluut geen telefoon voor nodig hebt! TOC is de afkorting van onze commissie die de vereniging ondersteunt bij tal van verschillende onderhoudswerkzaamheden. Denk hierbij aan hulp bij het groot onderhoud in de zomer en tal van andere kleinere broodnodige klusjes. De commissie wordt ondersteund door een groep vrijwilligers die allemaal, ieder op zijn eigen wijze, een belangrijke bijdrage leveren aan onze vereniging. Bekijk de volledige omschrijving op 

> Lees meer

Penningmeester

Als penningmeester ben je binnen het bestuur verantwoordelijk voor de financiën van onze vereniging. Dat doe je niet alleen. De eindverantwoordelijkheid draagt het bestuur collectief. In je werkzaamheden word je ondersteund door onze financieel administratief medewerker.

> Lees meer

De organisatie van Wolfskamer Wintersport

Organisatie
Bestuur
Management
ALV

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?