.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Over ons

Algemeen 
Wil jij goed voorbereid op wintersport gaan? 

Met ruim 46 jaar ervaring, biedt Wolfskamer Wintersport op alle niveaus ski en snowboard lessen aan. We geven deze lessen in groeps- of privé verband.  

Ben je beginnend skiër of snowboarder of heb je al jaren ervaring en wil je je techniek weer oppoetsen en of uitbreiden? Kom langs voor jouw ultieme wintersport ervaring! Het aanbod is gericht voor jong tot bij wijze van spreken tot je 80ste, of in elk geval zolang men het leuk vindt en het fysiek aan kan.  

8 maanden per jaar, 7 dagen per week in de periode van september tot april staan onze enthousiaste leraren voor je klaar om je de beginselen te leren of om de techniek te verbeteren.  

Aanbod
Met onze skischool richten we ons op vele soorten liefhebbers: 

  • Jonge gezinnen met kinderen die goed willen leren skiën, vanaf 4 jaar kun je terecht als kind. 
  • Gevorderde skiërs/ snowboarders die beter willen worden. 
  • Ervaren skiërs/ snowboarders die gerichte vaardigheden willen ontwikkelen of op zoek zijn naar meer uitdaging.  
  • Skiërs/snowboarders die wekelijks een avond gewoon sportplezier willen hebben. 
  • De angstige skiër/snowboarder die wil afrekenen met zijn angst! 

Waarom ski en snowboard lessen op een borstelbaan?

  • Goed voorbereid op wintersport gaan 
  • Technische vaardigheden verbeteren en verder ontwikkelen 
  • Lessen in je eigen taal (Nederlands) 
  • Voorpret 
  • Conditie 

Onze lessen worden uitsluitend door ervaren professionele leraren gegeven, die voor zowel kinderen, volwassenen en senioren, de juiste lesmethoden aanbieden. 

Wolfskamer Wintersport werkt met het Oostenrijkse leerplan met een vertaalslag naar de situatie op de borstelbaan. Wekelijks krijgen de leraren training om te zorgen dat je optimaal kunt profiteren en genieten van je ski of snowboard les. 

De lessen worden ingedeeld op basis van leeftijd, niveau (ski ervaring en technisch kunnen), animo en voorkeur. Variërend van beginners tot en met gevorderden. Je hebt elke week les op een vast uur van een vaste, gediplomeerde leraar. 

Heb je al ski-/ snowboard ervaring?
Dan is het noodzakelijk om te komen voorskiën of boarden, zodat we je in de juiste groep kunnen indelen. Neem contact op met onze receptie en vraag naar de mogelijkheden. Voor beginners is dit uiteraard niet nodig. 
 

Skiën met een verstandelijke of een lichamelijke beperking behoort ook tot onze mogelijkheden.  
Naast enthousiaste G-skigroepen voor skiërs met een verstandelijke beperking werken wij ook samen met de Vereniging van Gehandicapte Wintersporters (VGW) voor mensen met een lichamelijke beperking. Deze groepen zijn op zaterdagmiddag actief onder toezicht van speciaal gediplomeerde leraren en enthousiaste opgeleide vrijwilligers.