.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Pisteregels

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Deze stelling geldt ook zeker voor jouw wintersportvakantie. Om de risico’s van een ongeluk zo veel mogelijk te verkleinen, heeft de internationale overkoepelende organisatie FIS (Fédération Internationale de Ski) 10 zogeheten pisteregels opgesteld.

Elke skiër en snowboarder wordt geacht van deze regels op de hoogte te zijn – niet alleen om de veiligheid van jezelf èn van anderen te waarborgen, maar ook voor het geval je in een geschil verwikkeld raakt. Wanneer iedereen zich aan de regels zou houden, zouden er op de piste heel wat minder ongelukken gebeuren.

Om iedereen op de hoogte te stellen van deze 10 regels heeft iedere skibaan in Nederland een bord met de 10 pisteregels gekregen. Dit bord is ontwikkeld door de Nederlandse Ski Vereniging in samenwerking met Sport Blessure Vrij (het actieprogramma van de NOC*NSF en Consument en Veiligheid).

De 10 FIS pisteregels

Heb je een vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in.