.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Wolfskamer Business Club

De Wolfskamer Business Club is in 2023 opgericht en verbindt bedrijven die de wintersport een warm hart toedragen. Dit doen we door het organiseren van bijeenkomsten waar bedrijven met elkaar in contact worden gebracht op onze mooie vereniging in de Gooise Alpen.

Als lid van de Wolfskamer Business Club draag je bij aan de instandhouding van het grootste outdoor pistegebied van Nederland. Hiermee ondersteun je zowel de breedtesport (2.500 reguliere cursisten per seizoen) als de wedstrijdsport (60 topsporters die steevast landelijk in de prijzen vallen) en de aangepaste sport (150 sporters met een geestelijke of verstandelijke beperking skiën bij onze vereniging).

Wil je meer weten over het lidmaatschap van de Wolfskamer Business Club? Bekijk dan onze brochure of neem contact op via [email protected]

 

Download brochure

Activiteiten

1

Februari 2024

Netwerkbijeenkomst met Maarten Meiners

Op donderdag 1 februari houden we de eerste netwerkbijeenkomst van de Wolfskamer Business Club. Olympisch deelnemer aan de winterspelen in Beijing (en lid van onze vereniging) Maarten Meiners neemt ons die avond mee in zijn sportcarrière en de uitdagingen waarmee hij geconfronteerd werd. Echt een jongensdroom, en eentje die zijn oorsprong vond bij onze vereniging. 

> Lees meer

Contact

Heb je een vraag over onze businessclub? Vul dan het onderstaande formulier in.

  Naam:

  Telefoonnummer:
  Bericht:

  Typ de onderstaande code over:

  captcha

  Onze partners

  Platina

  foto

  nederlandse ski vereniging

  Zilver


  Brons

  logo

  Jaivy de Groot

  Lid

  Wolfskamer-leden krijgen €60 korting op boekingen* (kortingscode WOLF60)

  SnowTrex is een van Europa’s grootste touroperators voor winterreizen en biedt een breed scala aan reispakketten bestaande uit accommodatie en skipas op ongeveer 500 locaties. Op maat gemaakte reiscategorieën, zoals familie-, wellness- of luxevakanties, zorgen ervoor dat voor elke klantwens het juiste aanbod kan worden gevonden.

  *Alleen van toepassing op boekingen via de website van SnowTrex met een boekingswaarde vanaf €500,-

  Nieuwsbrief

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

  Copyright 2018 Wolfskamer Wintersport