.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Extra nieuwsbrief januari 1.1

Verrassend, nieuwe COVID regels                      

geven ruimte aan ons skischool rooster

leraren

Dit COVID seizoen gedraagt zich als een wilde branding… dan weer hoge golven en dan weer bijna geen water. We begonnen in september met een normaal en mooi rooster. In december kregen we de idiote limiet van vijf uur, na de jaarwisseling kregen we beperkte ruimte tot 20.00 uur en nu lijkt het buitensporten weer onbeperkt mogelijk. Ons bedrijfsbureau draait overuren om steeds de roosters aan te passen en onze leden op te bellen.

Maar een belangrijk punt lijkt bereikt. Vanaf maandag draaien we weer gewoon het rooster zoals bedacht in september, alleen nu met extra klassen die voor Module 2, de tweede seizoenshelft, hebben ingeschreven.

Weet je je lesuur in dat rooster niet meer? Bel de receptie en zorg dat je dit seizoen geen les meer hoeft te missen. En… dank voor de flexibiliteit om steeds mee te bewegen met de aanpassingen.

We ervaren het steeds weer…, onze 3500 leden willen niets liever dan de buitenlucht in en onze skipistes op. Of het nu om de 250 skischoolklassen per week gaat of om het vrij-skiën of de wedstrijdsporters en de G-skiërs. We prijzen ons gelukkig met een heerlijke bewegingssport.

En nu kan het weer, vanaf maandag, op normale en aangename tijden. Met de krokusvakantie in het verschiet wordt het extra leuk. Met een beetje geluk kun je nog in een paar weken tijd je voorbereiden op vakantie in de echte sneeuwomgeving.

Zijn we dan weer volledig en ouderwets vrij op ons piste terrein? Neen helaas niet. De sporters en atleten hebben de ruimte. Maar dat geldt niet voor ouders, begeleiders en geïnteresseerde belangstellenden. Die moeten nog “op afstand” blijven. En ook de Horeca blijft dicht op de inmiddels populaire Food & Beverage kiosk op Wolfskamer Plaza na. En ook mogen er nog geen landelijke wedstrijden georganiseerd worden. Maar het plezier voor de sporters ligt weer voor het grijpen. 

springende wt