.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Goede kleding en materiaal is het halve werk

Skiën is een sport waar je ook een uitrusting bij nodig hebt. Wolfskamer Wintersport heeft als sponsors de merken Atomic en Salomon, internationale grootheden op skigebied. Maar we hebben ook onze Wolfskamer serviceshop en DAKA als trouwe retailers. Edwin Vos heeft een skishop op ons terrein, waarmee we het gemak voor onze leden hopen te bevorderen. Maar ook  DAKA als landelijke keten met als regionale winkel de voormalige Wim Jaquet Sports vestiging in Amersfoort is een belangrijke partner voor ons en ook voor jou.

Als Wolfskamer Wintersport weten we maar al te goed wat er allemaal komt kijken bij skiën en wintersport. Een goede uitrusting verhoogt in de regel het sportplezier en ook de veiligheid die zo belangrijk is bij wintersport. Nu hebben wij als vereniging vooral verstand van het ontwikkelen en trainen van de skivaardigheid, maar voor de uitrusting hebben we onze verenigingspartners.

Allereerst zijn we trots dat we als sponsors twee grote merken hebben met Atomic en met Salomon. Ga maar eens kijken op het internet en je zult zien hoe vooruitstrevend en vernieuwend deze partijen zijn op het gebied van kleding en materiaal. Ook op het terrein van Wolfskamer kunnen Edwin Vos en zijn kompanen laten zien wat Atomic en Salomon allemaal in hun mars hebben.

Maar we weten dat onze leden een verscheidenheid aan wensen en mogelijkheden hebben. Je hebt leden die altijd het nieuwste van het nieuwste willen hebben, maar er zijn ook ski-liefhebbers met een smalle beurs die toch goed beslagen op de baan willen komen. Dat kunnen onze skileraren niet allemaal beantwoorden.

Daarom zijn we blij met twee deskundige en ruim gesorteerde partners van de club. Edwin Vos met zijn winkel is al heel lang lid van onze vereniging, vroeger als wedstrijdskiër en tegenwoordig als vader van een kind op onze skischool en als shophouder op het terrein. Anderzijds hebben we DAKA, een zeer grote landelijke keten waar het hele spectrum van eenvoudige spullen tot het nieuwste van het nieuwste te bewonderen valt. Voor de echte freaks hebben ze bij DAKA het race department in Amersfoort, waar ook weer een oud Wolfskamer lid werkzaam is. Ga ze eens opzoeken om je te laten inspireren en om te verkennen of ze je van dienst kunnen zijn. Je lidmaatschap van Wolfskamer staat garant voor gunstige aankoopcondities.