Lidmaatschap

Wolfskamer Wintersport, het grootste skigebied van Nederland. Gelegen in de prachtige natuurlijke omgeving van sport- en recreatiepark ‘de Wolfskamer’ te Huizen, treft u zes zeer goed onderhouden pistes en een uniek freestylepark aan. Hier beoefenen ruim 3.000 leden wekelijks hun wintersport. Met ruim 10.000 m²  aan pistes, die variëren in verschillende moeilijkheidsniveaus, biedt Wolfskamer Wintersport iedere wintersporter, zowel beginner, gevorderd als expert, de ultieme uitdaging!

Als lid van onze vereniging kunt u dagelijks gebruik maken van onze faciliteiten. Met één blik op ons uitgebreide vrij ski-/snowboardrooster kunt u direct zien wanneer u zelfstandig aan uw techniek kunt werken. Wilt u liever professionele begeleiding dan heeft Wolfskamer Wintersport uitsluitend gediplomeerde leraren voor u ter beschikking. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om u te laten specialiseren in de slalom of freestyle tak van het skiën en/of snowboarden.

Wolfskamer Wintersport is een vereniging waarbij lidmaatschap verplicht is.

 

Aanmelden:
Word nu lid van Wolfskamer Wintersport! Aanmelden als lid kan alleen door:

  • Invulling en ondertekening van het inschrijfformulier welke bij onze receptie in het clubgebouw van de vereniging te verkrijgen is.

Het lidmaatschap loopt van 1 augustus van enig jaar tot en met 31 juli van het daarop volgende jaar (hierna te noemen het verenigingsjaar) en wordt daarna automatisch met 12 maanden verlengd, tenzij het lidmaatschap op tijd is opgezegd.

Opzeggen:

Het opzeggen van het lidmaatschap dient uitsluitend schriftelijk te geschieden vóór 1 juli  van het lopende seizoen. Mondeling opzeggen of opzeggen via de receptie is dus niet mogelijk. 
Het lidmaatschap eindigt niet vanzelf; ook niet na het beëindigen van de lessen!

U kunt het lidmaatschap op de volgende manieren opzeggen:

  • Per e-mail aan info@wolfskamer.nl
  • Per post, het schrijven moet dan aan het postadres van de vereniging worden gestuurd:

Wolfskamer Wintersport
T.a.v. de Ledenadministratie
Postbus 389
1270 AJ Huizen

Indien de opzegging door ons op tijd (d.w.z. vóór 1 juli ) ontvangen is, zult u altijd een schriftelijke bevestiging ontvangen. Dit gebeurt binnen 14 dagen. Indien u geen bevestiging van ons ontvangen heeft is uw lidmaatschap niet beëindigd! Neemt u dan nog even contact op met de ledenadministratie.

Opzeggingen, welke worden gedaan na 30 juni van het lopende verenigingsjaar, zijn ongeldig en worden behandeld als een opzegging voor het daarop volgende seizoen.

 

Mocht u nog vragen hebben omtrent het lidmaatschap dan kunt u contact opnemen met onze receptie mail receptie@wolfskamer.nl of bellen, tijdens openingstijden, 035-5261709.