.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief 2019-2020 3.1

51569548_1975806492454756_5163852103537393664_o - kopie

Van de voorzitter

Abrupt kwamen begin maart alle activiteiten van De Wolfskamer tot stilstand. Een onzekere periode voor iedereen begon, ook voor ons als vereniging. Maar we hadden wel het vertrouwen antwoord te zullen hebben op deze onverwachte situatie. Nu de maatschappij weer langzaamaan terug kan keren tot een, weliswaar aangepaste, normale situatie staat ons helder voor de geest hoe we de draad weer op gaan pakken.
Wij hopen dat het vertrouwen er ook is bij onze leden en dat wij jullie in september weer kunnen verwelkomen. Natuurlijk hebben we aanpassingen bedacht om de virusveiligheid van iedereen te waarborgen. Hierover binnenkort meer, op website en facebook.
Wie nu langs De Wolfskamer loopt ziet dat het gonst van de activiteiten en dat er zoals elk jaar gewerkt wordt aan het onderhoud en klaarstomen van de banen. Het team van De Wolfskamer heeft tijdens de lockdown direct in aangepaste vorm het groot onderhoud aan de banen opgepakt. Ook is de bouw van het nieuwe paviljoen        “Wolfskamer Plaza” gestart. We gaan ervan uit dat alles op 1 september er kakelvers bij staat.

Geen ALV
De huidige maatregelen betekenen helaas dat we in juni geen Algemene Ledenvergadering kunnen organiseren. De juni vergadering stond altijd in het teken van vooruit kijken en plannen maken voor de vereniging. We zullen jullie als leden op een andere wijze benaderen om je te betrekken in de planvorming. Als bestuur wensen wij jullie een fijne zomer en we kijken er naar uit je begin september weer bij De Wolfskamer te verwelkomen.

Namens het bestuur van De Wolfskamer
Diek Scholten