.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

80e0f9ba-451a-4352-a61b-f8be95846768 - kopie

Een plots einde aan een seizoen met skiplezier

Het was ronduit een schitterend seizoen, 2019/2020 met veel skiplezier, leuke evenementen en veel dynamiek op de club. Iedere week weer 250 volle skiklassen, leuke evenementen, zoals het OktoberFest en de Triple, een gedreven wedstrijdploeg met ook succesvolle ervaringen in de sneeuw en het plezier van de nieuwe banen die we in de zomer hadden aangelegd.

Er kwam een abrupt einde half maart. Daar kun je op twee manieren tegenaan kijken… normaal gesproken met de schrik voor zo’n enge pandemie en anderzijds met dankbare herinneringen over het seizoen dat voor de meesten inmiddels bijna afgelopen was.

Als Bestuur en medewerkers van de Vereniging gaan onze eerste gedachten uit naar onze 3500 leden. Vele ouderen, meer dan de helft jonge en schoolgaande kinderen en vaak ook hele families die bij ons skiën. Zij allen waren van de ene op de andere dag kwetsbaar. Wij hopen van ganser harte dat voor de meesten de schade beperkt is gebleven. Schade als verlies van geliefden in eigen kring, schade als ernstige financieel/economische bedreiging, maar ook het vervelende ongerief van een ‘lock down’ periode.

Bij Wolfskamer zijn we onverdroten hoopvol en geïnspireerd gebleven. De liefde voor de wintersport en het skiën inspireert ons. Wat we graag willen delen met onze leden is het vertrouwen dat we snel  weer plezier met onze sport zullen beleven, op de baan en in de sneeuw, als beginnende skiër en als geoefende wedstrijdsporter. En ook de aangepaste sport, met de G-skiërs en de leden van de VGW kunnen wat ons betreft weer rekenen op een enthousiaste ski-toekomt bij Wolfskamer Wintersport.

d7471fd8-e8fc-49d7-ae8c-f487dc96d4b2 - kopie