.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

zomerproject 2020 - kopie

Vol goede moed

Het organiseren en in de lucht houden van zo’n sportclub als Wolfskamer Wintersport kent vele facetten. In de kern gaat het om het bieden van hoogwaardige skilessen en veel skiplezier. Maar meteen daarna komt de kwaliteit van onze sportinfrastructuur, het positieve klimaat onder medewerkers en leden en uiteindelijk ook de wereld van debet en credit.

De overval door een pandemie zorgde bij ons voor “alle hens aan dek”. Allereerst zijn we gaan inzetten op het veiligstellen van de clubeconomie. Vervolgens hebben we maatregelen genomen om de vaste medewerkers zo goed mogelijk hun werk te kunnen laten doen en vervolgens moesten we gas geven met de uitdagenede investeringsprojecten die we op ons bordje hadden liggen. Het is goed gelukt tot nu toe

Zoals bekend had de regering stevig ingezet op het behoud van banen door de zogenaamde NOW-subsidie aan te bieden. Deze Noodmaatregel Overbrugging Werkbehoud hebben we als staf van de club succesvol weten te benutten. Het heeft ons financiële steun opgeleverd van bijna 10% van onze jaarbudegettering. Daarnaast ontvingen we op onze aanvraag een schade-uitkering in het kader van de de regeling Tegemoetkoming Getroffen Sectoren.

Simpel gesteld hebben we onze “schaapjes op het droge weten te houden”.

Van een andere orde was het domein van de investeringen. We zijn onverkort doorgegaan met de investeringsplannen die er lagen, vooral ook om in september aanstaande onze leden en belangstellenden positief te verassen met een prettige infrastructuur van skibanen en paviljoens op de club. Maar vooral ook om positieve vastberadenheid te tonen en ons geloof in de toekomst uit te stralen. In deze Nieuwsbrief verder nog wat berichten daarover.

Tot slot zijn we aan de slag gegaan met zowel de verdere verbetering van de lesmethodiek en didactiek als het voorbereiden van onze leraren op de volgende kwaliteitssprong in lesgeven.

En natuurlijk moesten we nadenken over het soort maatregelen dat we moeten ontwikkelen en treffen om al onze leden en medewerkers vanaf begin september veilig en virusbestendig te kunnen laten genieten van het voorliggende seizoen.

DSC09460