.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

DSC09264lowres

Maatregelen voor als de lessen beginnen

Vanuit de problematiek van het Corona/Covid-19 zien wij ruime mogelijkheden om volgens de aangereikte regels van overheidswege en met wat boerenwijsheid de praktijk van de skischool straks in te richten.

Een groot goed is dat we onze sport bedrijven in de buitenlucht en op een groot buitenterrein. Daarbij helpt het dat we door het dragen van ski’s op natuurlijke wijze gedwongen worden afstand van elkaar te houden. Lastiger zijn de situaties in het gebouw en bij de skiverhuur en horeca. Maar daar hebben we inmiddels goede en professionele oplossingen in gevonden

In berichtgeving eind augustus zullen we zeer nauwkeurig en gedetailleerd naar voren brengen welke maatregelen genomen zijn en waar we ons straks allemaal aan moeten houden om veilig skiën mogelijk te maken.

In dit bericht indicatief wat soorten maatregelen waar het straks om draait,

  • In de buitenlucht zullen we verkeerskundige maatregelen nemen, met aanvoer- en afvoerpatronen voor skiërs en leraren. De leraren zijn dan strak geïnstrueerd om handhaving te borgen.
  • Voor wat betreft het gedrag van leraren en skiërs zullen we de gebruikelijke set vuistregels hanteren, zoals bij verkoudheid niet naar de club komen en andere voorzorgsmaatregelen. Ook hier zullen we strikt op controleren.
  • Voor wat betreft de skiverhuur zullen we uitwijken naar het nieuwe en veel ruimere gebouw dat op dit moment gerealiseerd wordt. Daar is makkelijker een Corona-veilige situatie te scheppen.
  • De receptie zal strikt ‘druppelsgewijs’ bezocht kunnen worden in een ruimte waar verder geen andere zaken plaatsvinden. Voorts zullen we veelvuldig met ander media als telefoon en mail ‘de kanalen’ openzetten
  • De Horeca wordt teruggebracht naar een simpele ‘buy your coffee and go…’ opstelling teruggebracht, waarbij de veranda op het VGW-paviljoen achter bij baan 6 & 7 een tweede horecapunt zal gaan bieden.

En zo zullen we meer zaken uitgewerkt hebben die ons het vertrouwen geven dat we veilig en gezond sporten kunnen bieden. Overigens worden we op dit punt ook strikt getoetst door Gemeentelijke Instanties van de Gemeente Huizen.

42314609_1790375040997903_2432051022638612480_n