.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

poster - kopie

Inschrijven nu,

Traditioneel is de laatste Open Dag van een seizoen het moment dat velen komen voor proeflessen en om al vast in te schrijven voor de cursussen van het volgend seizoen. Dit jaar liep het anders. Twee dagen voordat de Open Dag gehouden zou worden, kwamen de Coronamaatregelen en was het ‘einde oefening’.

We kunnen ons voorstellen dat velen op zo’n moment andere dingen aan hun hoofd hadden dan het inschrijven voor lessen.

Nu is het vroegtijdig inschrijven niet voor niets ontstaan. We beginnen namelijk al vroeg met het complexe proces van roosteren en plannen. Bij gemiddeld 250 klassen gedurende iedere week in het seizoen, is het een uitgebreid en nauwkeurig werk om aan de vele verwachtingen en eisen tegemoet te komen.

Wij zijn door gegaan met het indelen van cursisten in de vele lessen die we gedurende een week en in het bijzonder in het weekend draaien. Dat brengt ook met zich mee dat de beschikbare ruimte in klassen en de beschikbare mogelijkheden om nog te “schuiven” aan de hand van specifieke wensen, sterk is afgenomen.

Maar er is hoop. Als je snel telefonisch of via de mail een aanvraag doet kunnen we daar op dit moment redelijkerwijs nog goed mee uit de voeten. Mocht het nodig zijn, in verband met niveaubepaling dat er wordt vóór geskied dan is dat ook te regelen. Een belletje en er is een Corona veilige vóórski situatie op de club te arrangeren.

Wel is het zo dat er bij het boeken van een cursusplaats direct afgerekend moet worden, dit om het ‘ophouden’ van plaatsen ten nadele van anderen, vermeden moet worden. Dus bij boeken ook meteen het cursusgeld overmaken…dat stelt je cursusplaats veilig.

Wacht niet en kijk of je ingeschreven staat. Zo niet dan even de club benaderen. Zie ook de website en Facebook.