.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

de winkel van Edwin stond hier

Nieuwbouw Wolfskamer Plaza

Al een paar jaar geleden zijn initiatieven genomen voor een tweede Paviljoen op ons terrein. De bouwvergunning hadden we, alleen nog niet een geschikte financiering. Met een ondernemer die al jaren met zijn familie lid is van de club is inmiddels overeenstemming bereikt over een investering in dit nieuwe paviljoen voor de club.

En laten nou precies in de situatie met de komst van het Coronavirus, de voorbereidingen voor de start van de bouw afgerond zijn. Het gaf even een onzeker moment… moeten we dit wel willen onder de huidige omstandigheden, was zo de overweging. Na rijp beraad hebben we besloten het project door te zetten.

Inmiddels is er dus een grote bouwput ontstaan op de plaats waar de laatste jaren de tijdelijke winkel van Vos Wintersport stond. We gaan deze winkel terugzien als huurder in ons nieuwe Paviljoen, waar verder uitgebreid onze nieuwe verkleedruimte en skiverhuur in zal komen.

Het gebouw heet Wolfskamer Plaza omdat het samen met het bestaande gebouw en met de uitloop van de banen één en twee, een plein gaat omsluiten waar we in de nabije toekomst nog veel wintersportplezier in de Gooische Alpen hopen te gaan beleven.

Bestuur en staf van de vereniging zijn er trots op dat we dit project nu gaan realiseren en ook met name in de spannende ‘branding’ van een grote pandemie golf. In verband met de maatregelen die we moeten gaan treffen om straks in september virusveilig te gaan sporten, brengt het nieuwe gebouw al meteen uitkomst. In de loop van augustus zullen we er onze verhuur- en verkleedruimte in gaan onderbrengen.

Laten we hopen dat we in de gelegenheid zijn om de opening feestelijk te vieren.

een plein. (2)