.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

DSC09276

Aanstaande zondag, 2 februari  is het weer zover, het tweede achtereenvolgende jaar dat we het Family & Fun evenement organiseren.        

Kinderen die al lid bij ons zijn en hun ouders, broertjes en zusjes, kunnen allemaal terecht en ervaren de breedte van wat je allemaal kunt leren bij ons. Met onze leraren bieden we maatwerk voor alle deelnemers. Met mini clinics, korte trainingen, uitleg over de vele facetten van het skiën en vooral ook met veel humor en plezier, beleef je als gezin een heerlijke warm-up voor de krokusvakantie in de sneeuw

 

Het is maar kort, van 16.00 uur tot 18.00 uur, maar het is vol dynamiek en met veel keuzemogelijkheid voor de aktiviteit  waar je graag aan deelneemt. We hopen vooral op twee zaken, namelijk dat je als gezin samen plezier hebt op onze skibanen en dat iedereen kan ervaren wat er allemaal op skigebied voor uitdagingen en mogelijkheden liggen.

Maar wat we ook willen laten zien als vereniging is dat we weliswaar sterk georiënteerd zijn op het bieden van les aan jonge kinderen, maar dat volwassenen ook ruimschoots aan hun trekken komen binnen onze club. En mocht je onverhoopt minder dapper zijn dan je kind dan is het een uitstekende mogelijkheid om over je ski-vrees heen te stappen en om onder begeleiding van een van de vele bekwame leraren je gezinsleden versteld te doen staan.

Voor “stoere moeders, bange vaders en trotse kinderen..”  is dan ook onze geuzenkreet van deze dag.          

Afbeelding17