.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

clubgebouw_1

Als staf van Wolfskamer Wintersport hadden we ons voorgenomen om dit seizoen met wat leuke evenementen te komen, die ook weer extra konden bijdragen aan het verenigingsleven als wintersport club. Dat is zoeken naar de goede formule en zoeken naar wat onze leden aanspreekt. Zo hebben we een begin gemaakt met een nieuwe traditie, namelijk het Oktoberfest en ook hebben we de Triple grootser opgezet dan ooit. Maar echt verrassend en succesvol bleek onze aanpak in de Kerstvakantie.

Zoals bovenstaande simulatieprent van een paar jaar geleden, was het natuurlijk niet. Maar we hadden alle leden en ouders van kinderen die lid zijn, uitgenodigd om één of meerdere dagen te komen skiën. In de periode van 17 december tot 2 januari  was de baan veelvuldig opengesteld en stonden leraren paraat voor clinics, en ander vormen van begeleiding in het skiën.

Ouders of andere familieleden konden eenmalig een skipas kopen voor die periode en op die manier mee gaan met de clubleden uit hun gezin om één of meerdere dagen skiplezier te hebben in onze Gooische Alpen. De belangstelling bleek enorm groot.

Het betekende dat we extra medewerkers moesten oproepen voor op de baan, achter de receptie en onze ‘Apresski’ bar. De sfeer was enorm, het enthousiasme groot en ook de medewerkers van Wolfskamer hebben genoten. Na de eerste 13 skiweken van het seizoen was menig skileraar wel even toe aan pauze, maar deze opkomst was toch wel erg stimulerend.

in de sneeuw

We hebben ons voorgenomen om deze aanpak ook in het komende jaar weer te herhalen. Laat het maar lekker druk zijn op de club, in de Kerstvakantie.

“Als je toch niet naar de bergen bent, kom dan maar lekker wintersporten op de club…”, is daarbij het motto. En wie weet lukt het ons om tegen die tijd voor sneeuw te zorgen.

DSC_0085

We zijn nieuwsgierig of er nog suggesties zijn uit de kring van de leden, welke extra activiteiten in de Kerstvakantie kunnen bijdragen aan herhaling van het succes. Stuur een mail en we zullen dankbaar gebruik maken van de suggesties.