.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

c17eb37e-a1c6-4432-8918-5214a9e3f596 - kopie

Na de hittegolf…

Voor onze leden was deze zomer bijzonder. De beperkingen voortvloeiend uit de Corona pandemie brachten slechts beperkte ruimte voor vrije tijd en plezier. En er was ook een hittegolf waardoor menigeen naar koelere tijden verlangde, soms zelfs naar de airco op het werk. Voor de vaste medewerkers van Wolfskamer Wintersport was de zomer een periode van hard werken aan nieuwbouwprojecten en groot onderhoud. Als echte sportmensen weerstonden ze de hittegolf.

De hittegolf  lijkt zo ongeveer afgelopen en bij Wolfskamer Wintersport zijn we al weer druk bezig met de opening van het skiseizoen, traditioneel een start met Open Dagen op 5 & 6 september.

In de brandende hitte van de afgelopen weken ging het werk op het terrein en bij de receptie en het bedrijfsbureau onverkort door. Het groot onderhoud aan de banen, de vernieuwingen, zoals voorzieningen voor wateroverlast en de filterinstallatie voor de baanbesproeiing, vroegen in de maanden juni, juli en augustus al onze aandacht.

Ook was er het indrukwekkende bouwproject van het fraaie nieuwe paviljoen en de aanleg van de plaza. Maar ook bij de receptie werd hard gewerkt met de planning en indeling van de lesgroepen voor het naderende seizoen. We stonden te kijken hoe onze leden vol verlangen zich weer meldden voor de lesgroepinschrijvingen.

En dan is er het feit van de voorzorgsmaatregelen die we moesten ontwikkelen  in verband met Corona. We hebben het relatief makkelijk gezien de open ruimte op het terrein. Er is vrij simpel en voor de hand liggend een Corona protocol voor de komende maanden gemaakt, waarbij ook het nieuwe gebouw veel ruimte biedt.

Dus hitte of niet…. we hebben ons huiswerk als verenigingsorganisatie gedaan en staan klaar voor de wintersportstart met de eerste lessen op 12 september.

28c5968e-3eb8-4d15-bba8-80551635aa07 - kopie