.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

augustus 2020 5

Wolfskamer Plaza, een schitterend nieuw gebouw

Bestuursleden en langsfietsende clubleden, konden de afgelopen drie maanden hun ogen niet geloven. Uit het niets rees in korte tijd het silhouette van een schitterend gebouw op de plaats waar enige tijd ervoor nog de tent van Vos Wintersport stond.

We prijzen ons gelukkig als Wolfskamer Wintersport dat we het gebouw, waarvan we de vergunning al kregen in 2016, eindelijk het komende seizoen ter beschikking hebben.

Al in 2016 wisten we dat we qua gebouw uit ons jasje groeiden. Met name de ski-uitleen en de verkleedruimte voldeden niet meer aan hedendaagse eisen. Het ontwerp voor een nieuw gebouw ging uit van een chaletachtige bouw met een souterrain en een riante entree. Met de plaatsing van het gebouw, tegenover het bestaande verenigingsgebouw zou een mooi plein ontstaan, wat de sfeer en gezelligheid die we nastreven als wintersport vereniging extra kracht zou bijzetten.

Inmiddels is het zover. De houten buitenbekleding van het pand wordt dezer dagen aangebracht. De stratenmakers zijn druk bezig met het plein en de inrichting van de ruimtes komt langzamerhand ook uit de verf. Of we het helemaal redden vóór de Open Dag is twijfelachtig, maar we kunnen het grotendeels in gebruik nemen.

Als vereniging zitten we in het grote souterrain met ski- en schoenenverhuur en omkleedmogelijkheid. De ruimte gaat in de kleuren van de club komen, met een hemelsblauw plafond, witte sneeuwwanden met mooie sneeuwlandschappen erop en een lichtgroene vloer, met type hockey–kunst-gras als vloerbedekking. 

Een aantrekkelijke en open ruimte met een hoog “fijn dat je er bent”-gehalte als uitstraling.

Boven komt een combinatie van de bekende skishop van Edwin Vos en anderzijds de presentatie van de mooie artikelen van onze sponsors Atomic en Salomon. Er valt heel wat te beleven als je inmiddels de trappen van het Wolfskamer Plaza bordes op bent.

De grote dak-overstek aan de zijkant van het gebouw biedt ruimte aan onderdak voor ouders die hun jonge kinderen op de banen 1 en 2 bezig willen zien.

Het plein dat we aan het maken zijn tussen de twee gebouwen wordt hopelijk de pleisterplaats voor veel van onze leden.

plaza