.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

augustus 2020 4 

5 & 6 september, het Open Dag weekend 

Ieder jaar begint het seizoen bij Wolfskamer Wintersport met een dubbele Open Dag, namelijk op zaterdag en zondag. Het zijn vaak feestelijke dagen omdat ski- leraren, de vaste clubleden en ook sportievelingen die nieuwsgierig naar ons zijn, na een zomerperiode samen weer aan de wintersport kunnen “ruiken”.  Het is voor velen ook het moment om na een proefles te besluiten deel te gaan nemen aan een skicursus tot de Kerst of zelfs tot aan het voorjaar.

Zaterdag 5 en zondag 6 september, beide dagen tussen 10.00 en 17.00 uur kun je bij ons terecht.

De Open Dagen begin september bieden altijd weer een leuke en ontspannen kans om met het skiën in het Gooi en het Wolfskamer clubleven kennis te maken. Centraal staat de mogelijkheid om voor € 10,- een proefles van driekwartier inclusief skiuitrusting , te nemen. Ook heb je de mogelijkheid om alle facetten van de vereniging te ervaren. De wedstrijdskiërs zijn aanwezig, maar ook vertegenwoordigers van het G-skiën en van het skiën voor mensen met een lichamelijke beperking.

Voor de vereniging biedt het de kans om met geïnteresseerden kennis te maken en honderd uit te vertellen over onze passie. 

En als je je vervolgens aanmeldt voor het seizoen dat voor de deur staat kun je meteen advies krijgen over de ski uitrusting die je nodig hebt en kennis maken met andere actieve clubleden. 

De situatie met Corona maakt ons wat voorzichtig. Dus het is aanbevelenswaardig om je vooraf aan te melden voor een proefles. Een simpel telefoontje en/of een email kan al voldoende zijn om je plaatsje in rust te reserveren. Maar als je dat vergeten bent kun je altijd ook nog bij aankomst jezelf registreren.

En vergeet niet vrienden, familie en je kinderen mee te nemen. Hoe meer ziel hoe meer vreugd.

Tel:  035 526 1709 /   Email:  [email protected] 

augustus 2020 3