.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief dec. 2021 1.1

Kerstvakantie
Genieten bij de Wolfskamer

vos licht

Bij Wolfskamer Wintersport denken we altijd weer positief. Verwarrende tijden, beklemmende Covid-maatregelen …maar je kunt er toch niets aan veranderen!! Dus “Pluk de Dag” en ga bewegen is ons motto. En waar kun je dat beter dan op ons fraaie wintersport terrein in Huizen. Naast de mooie skibanen hebben we tegenwoordig ons Wolfskamer Plaza, een gezellig plein met ook een vrolijke Food & Beverage cabine. Voor de ouderen een Glühwein en voor de kinderen een gezonde smoothie of een echte Chocomel.

Genieten met elkaar in de Kerstperiode doe je in de Gooische Alpen.

Grote complimenten willen we graag geven aan ons team van de receptie en het bedrijfsbureau en anderzijds de 50 leraren die bij ons werken. Zij zien steeds weer kans om razendsnel te reageren met volledig nieuwe roosterplanningen als Haagse geluiden ons pardoes en bij herhaling verrassen. Was het vorig jaar nog om 20.00 uur dat we moesten sluiten in de Lockdown periode, dit jaar is het al om 17.00 uur, feitelijk niet lang nadat ons lesrooster gewoonlijk start. Samen met de leden, die ook steeds maximale flexibiliteit tonen, vinden we nieuwe rooster uren om zoveel mogelijk mensen te laten skiën. Je praat al gauw over 2500 mensen per week. En de voortdurende onzekerheid over wat wel mag en wat niet maakt het niet makkelijker.

Wij zijn blij dat we samen met onze 3500 leden Wolfskamer Wintersport in de lucht houden. Het is de plaats bij uitstek, waar velen graag naar toe komen en zelf of met kinderen genieten van de sport.

 

ik in sneeuw

Dus voor ons staat vast, dat gaan we met Kerst ook doen. Velen gaan wellicht naar de sneeuw of dachten tot voor kort naar de sneeuw te kunnen. Maar niets is zo veranderlijk als het Covid “landschap” en wij bewegen vrolijk mee. We zijn wat afhankelijk van de beschikbaarheid van leraren, want die hunkeren al heel lang om even naar de sneeuw te kunnen. Maar als dat onverhoopt toch niet kan en daar lijkt het op dit moment ook in Oostenrijk op, dan doen we er alles aan om hier lessen en ski-activiteiten te bieden. En met wat geluk valt er hier ook sneeuw.

Kijk de komende dagen steeds even op de website, onder “mededelingen” en je weet wanneer je terecht kunt tussen Kerst en de jaarwisseling en in de eerst week van januari. En neem zoveel mogelijk verwanten, familie en geliefden mee. Ook al zijn ze geen lid. We hebben een vriendelijk geprijsd Kerstlidmaatschap waardoor iedereen op de Wolfskamer hellingen terecht kan.