.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief dec 2021 1.3

Vrijskiën, proeflessen & tuben

luna tuben 

Wat kun je op Wolfskamer allemaal meemaken in de twee Kerstvakantie weken? Er zijn geen cursuslessen, maar er is een hele hoop vrijheid op de banen. Voorop staat het vrijskiën. Dat geeft een vrijwel onbeperkte mogelijkheid om met familie en vrienden samen de hellingen te nemen. Daarnaast is er het Tuben, de topper onder de wintersportpret van kinderen. Maar hoe leuk is het voor een mama om met haar kinderen gierend de helling af te komen in een opblaasband. Tot slot willen nog steeds veel mensen bij ons lid worden en vragen proeflessen aan.

Skiën is sensatie, is raffinement in je evenwichtskunst, het laat je hele lichaam meedoen, geeft gevoelens van blijdschap, schrik, en uitgelatenheid, allemaal zaken met een “totaal karakter”. Je kunt niet een beetje skiën. Het is al gauw alles of niks als het gaat om de inzet van je bewegingsapparaat. Maar skiën vergt ook aandacht…..want het kan verkeerd aflopen, met breuken en verdraaide knieën.

Wij zijn bij het vrij skiën maar beperkt met onze leraren op de baan. Dus je moet vooral zelf de goede voorzorgen in acht nemen.

Op en naast de baan zullen wel mensen zijn waar je aanwijzingen kunt krijgen.

Het vrij skiën is kosteloos en onderdeel van je lidmaatschap. Niet-leden moeten een Kerstlidmaatschap van € 25,- nemen, dat later, mocht je vol lid willen worden met de kosten daarvan verrekend zullen worden.

Tuben daarentegen is totaal anders. Het is een beetje Kermis, hard glijden in een rubberband zonder dat je zelf veel toevoegt. De pret zit ‘m in het vrolijke, het gezamenlijke in de band zitten. Tuben kost €12,50 per persoon.

buckels

Tot slot is er voor niet-leden de gelegenheid een proefles te nemen. Geef je ruimschoots van tevoren op (telefoon of mail) omdat we al gauw plaatsgebrek hebben. In een proefles kun je voor jezelf, samen met de leraar, vaststellen of je zult inschrijven voor een cursus en op welk niveau je dan kunt instromen.