.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief dec 2021 1.4

De leraren en wedstrijdskiërs 

                                          in het nieuw    

 

nieuwe kleding

Onze wedstrijdskiërs en onze leraren zijn altijd intensief in de weer. Dat brengt met zich mee dat zelfs de meest hoogwaardige skipakken na drie jaar echt versleten zijn. De zoektocht is dan altijd weer naar nog betere en meer duurzame pakken met veel gemakken en bijzondere kenmerken en oplossingen.

Wij vonden afgelopen jaar een nieuwe partij, Visor, een begrip in Oostenrijk, maar hier onbekend. Dat terwijl de ondernemer erachter, een verwoed skiër en stoffen techneut, een Nederlander is. Olger van Panhuis en Wolfskamer Wintersport zijn partners geworden, waarbij Daka, onze sponsor het merk distribueert in Nederland.

Zeer prettig bij de keuze van Visor als club “teamware” leverancier is dat de pakken maatwerk zijn. Zo ook de kleuren van de zeer speciale Japanse stof. Het maakte mogelijk dat we een design konden benutten waarin de basiskleuren uit ons verenigingslogo verwerkt konden worden. Zo hebben we ook een verschil  kunnen aanbrengen tussen de wedstrijdskiërs en de leraren.

Bij de wedstrijdskiërs accentueert groen het design en bij de leraren de logo kleur blauw.

steven in nieuwe pak

Ons model “Steven” , in het dagelijks leven leraar, loopt hier vol trots op de Wolfskamer catwalk. Voor de Kerst staat iedereen in de nieuwe uitmonstering. De eerste reacties bij beide groepen zijn zeer positief.

Volgend jaar volgt nog een algemene versie, verwant, maar net weer anders, voor vaders, moeders en geliefden die ook graag een Wolfskamer pak hebben. Ze zullen bij Daka in Amersfoort verkrijgbaar zijn.