.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief dec 2021 1.5

Begonnen bij Wolfskamer Maarten en de Olympische uitdaging

maarten meiners 

Ik vind het gaaf dat ik op dit moment de beste Nederlandse skiër ben. Maar mijn droom is me te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen volgend jaar…. Het zijn de woorden van Maarten Meiners, de Nederlander die afgelopen seizoen hoog scoorde met een 26ste plaats in een World Cup wedstrijd. Maarten is bevlogen als topsporter in het World Cup skiën. En Maarten is nog altijd kind aan huis bij Wolfskamer Wintersport waar zijn bijzondere avontuur begon.

Luister naar de YouTube documentaire en de rol van Wolfskamer in Maartens leven.     

Maarten leeft het grootste deel van het jaar in Oostenrijk, waar hij dagdagelijks traint met zijn Internationale wedstrijdteam. Maar in de zomer is hij ook vaak weer in Nederland en dan zien we hem veel. Zo traint hij ook vaak op de racefiets met de autocoureur Renger van der Zande, geen onbekende in Wolfskamer kringen. En dan zie je ook maar zo de passie voor snelheid bij beiden als er een dag op hoge snelheid gekart wordt op de racebaan in Oss/ Berchem.

Ook bij trainingen van ons wedstrijdteam in Stubai en Wagrain kan Maarten maar zo opduiken tussen onze junior wedstrijdskiërs. Wolfskamer is en blijft een stuk van zijn leven.

portret maarten

Op zaterdag 8 januari krijgt Maarten zijn laatste en ultieme kans om zich te kwalificeren. Het zou bijzonder zijn voor iemand uit de lage landen. Hij moet in het Zwitserse  Adelboden in Berner Oberland een top-8 klassering pakken om aan de kwalificatie-eisen te voldoen. Alles of niets.