.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief dec 2021 1.6

Ons wedstrijdteam in Wagrain  

wishley

Wolfskamer Wintersport heeft een enthousiaste en gedreven jonge wedstrijdploeg. Met veel plezier, ook in Covid-tijden waarin soms veel wedstrijden niet door kunnen gaan, wordt er intensief getraind.

Hoofdonderdeel is het trainen en de wedstrijden op kunststofbanen. Maar ook in de sneeuwhallen en in de Oostenrijkse bergen vinden trainingen en wedstrijden plaats.

In de loop van deze week gaat een groot deel van de ploeg weer naar het Oostenrijkse Wagrain, voor een veertiendaags programma met trainingen en Internationale wedstrijden

Wedstrijdsport betekent veel, voor het hele gezin. Sowieso al de vele malen per week dat er in Huizen onder stevige leiding van geroutineerde trainers slalom oefeningen worden afgewikkeld. Dan zijn er de vaak wekelijkse wedstrijden over het land verspreid, waar de atleten met hun ouders naar toe moeten.

En dan is er nog het Sneeuwhal programma, wat in beginsel een andere discipline is met ook een eigen Nationaal Kampioenschap. Sneeuwhallen zijn er onder andere in Zoetermeer en Landgraaf. Tot slot is er het Nederlands Kampioenschap in de bergen. Om daar goed voor de dag te komen traint onze ploeg al met al zo’n 5 weken in een  seizoen in de bergen van Oostenrijk

zwaaien

Ons team gaat Tweede Kerstdag van start met trainingen in Wagrain. Dan volgt al snel op woensdag onze eigen Open Wedstrijd in de bergen, “De Wolfskamer Open”.

Onze wedstrijdstaf en de vrijwilligers onder de ouders worden gesteund door een lokale vereniging in het realiseren van deze mooie wedstrijd. De wedstrijd vindt plaats onder auspiciën van de NSkiV.

En zo gaat het door, met ook een wedstrijd in Hinterreit, een wedstrijd in Schladming en de Kids Cup in Dienten.

Wij hopen dat de Covid problematiek niet teveel roet in het eten zal gooien. Met Ruud Kalsbeek en Zibi Koprzak gaan twee rotten in het trainersvak mee.

Wij wensen het team en onszelf succesvolle trainingen en mooie podium resultaten.