.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief jan. 22. 1

Verdere verruiming Covid-regels                                  
Het wordt weer prettiger op onze terreinen

boom

Anderhalve week geleden in de vorige Nieuwsbrief noemden we de ontwikkelingen rond Covid een wilde branding. Nu heeft de regering alweer de bakens verzet maar lijkt er ook meer mogelijk. Omdat de algemene landelijke teksten ook nogal eens voor meerdere uitleg vatbaar zijn, gaan we steeds te rade bij de Gemeente Huizen. Dat werkt fijn. Ook nu weer hebben we de nuances in de regelgeving afgestemd en lijkt er veel mogelijk voor Wolfskamer en haar leden.

In ieder geval mogen de begeleiders en bezoekers weer het terrein op, met in acht name van heldere spelregels.

Zelf zijn we als management en bestuur van de vereniging sterk gericht op de beleving bij al onze leden, van zorgeloos te kunnen skiën. Dus geen angst dat je bij ons veel risico loopt op besmetting. We gaan progressief om met strikte randvoorwaarden in deze Corona tijd. Soms lijkt het dan dat we strikter zijn dan “Den Haag”, maar we worden daarvoor steeds gecomplimenteerd door onze leden. Ze hebben het gevoel dat we er alles aan doen om een veilige sportsituatie te creëren.

Wat is de situatie sinds woensdag? Ouders /begeleiders mogen weer mee met de sportende kinderen, familie en kennissen. Er is vooral één belangrijke voorwaarde namelijk dat je aan de poort je QR code/covid paspoort kunt laten zien. Onze stewards zullen daar streng op toezien. In geval van een medische belemmering tot vaccinatie zoeken we samen naar een hanteerbaar alternatief, zoals bijvoorbeeld ook buiten een mondkapje dragen. En verder moet iedereen de bekende anderhalve meter in acht nemen.

We gaan harder optreden tegen die paar mensen die geen boodschap hebben aan onze verenigingsgemeenschap en haar regels. Het betreft een paar in onze ogen egocentrische types, vaak ideologisch gedreven. Ze dreigen het voor andere te verknoeien, zowel qua risico als qua sportplezier. We zullen geen “pardon” kennen.

ouders

Praktisch gezien blijft de clublounge boven in het pand, als horecagelegenheid, dicht. De Food en Beverage kiosk buiten blijft tijdens de drukke lesmomenten open. En op Wolfskamer Plaza zetten we weer de Picknickbanken en statafels neer. Dat biedt weer de mogelijkheid om op je gemak een Erdinger te drinken en een gezonde hap te bestellen. Wij verheugen ons erop om het gezelligheidsleven op de club weer leven in te blazen.